Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Çevre dostu diye elektrikli araba dayatiyorlar halbuki uçakların yarattığı kirlilik daha fazla ad blue güya çevre koruyor hepsi satış politikası bildiğimiz üre ve tuz ruhu gibi bir sıvı ad blue konunca ne oluyor ekzozdan çıkan duman siyah değil beyaz görünüyor sonuçta yine salınım var 🤷🤷🤷

Çevre dostu diye elektrikli araba dayatiyorlar halbuki uçakların yarattığı kirlilik daha fazla ad blue güya çevre koruyor hepsi satış politikası bildiğimiz üre ve tuz ruhu gibi bir sıvı ad blue konunca ne oluyor ekzozdan çıkan duman siyah değil beyaz görünüyor sonuçta yine salınım var 🤷🤷🤷
Egr dpf katalızatör tam baş belası hiç bişe yaradığı düşünmüyorum tıkanıyor kimyasalla temizliyolar yine doğaya gidiyor

Karbon salınımı konusunda ister lokal,ister genel olsun zenginlerin iki yüzlü davrandığını düşünüyorum. Bireysel kullanım ve tuketimlerimizde fedakarlık yapmak gerektiğini düşünüyorum ama fakire fedakarlık yap az tüket küçük kullan bir tane dünya var diyorlar.Kendileri jet kullanıyor,yata biniyor, 10 galon tüketime sahip Hammerlara sahipler.Abd malum,küresel ısınmaya inanmayan politika güdüyor ama ab de aynı. Klas otomobil devleri 4000 cc otomobil üretiyor. Halbuki bugünkü teknoloji 5 lt eko tuketimle ulaşımda,yasamakda mümkün...
V8, 4 lt bir araba motoru gerçek bir otoyol arabasıdır.Titreşimsiz çalışan motor.
Motorun çalışma şeklide hıza müsait kullanıma uygun.
Mesela , arabayı yelkenli gibi kullanıyoruz diyen şoförü hiç beğenmedik.
Motorun tork yakaladığı devirlere dokunarak arabayı itikliyor.

V8, 4 lt bir araba motoru gerçek bir otoyol arabasıdır.Titreşimsiz çalışan motor.
Motorun çalışma şeklide hıza müsait kullanıma uygun.
Mesela , arabayı yelkenli gibi kullanıyoruz diyen şoförü hiç beğenmedik.
Motorun tork yakaladığı devirlere dokunarak arabayı itikliyor.
Hocam "benim param var,gücümde var.Istedigimi alırım,istediğim gibi yaşarım "anlayışı, bu dünyayı mahvedecek...