Kolay gelsin bereketli olsunArpalara üre atıyoruz. Herkese kolay gele abilerim. Ekli dosyayı görüntüle 45448Ekli dosyayı görüntüle 45449
Gunaydın abiGünaydın beyler,
iki gündür düzgün uyku uyumadım, sabahlara kadar tv. başında,
sıkıntım çok.
Kolay gelsin bereketli olsun kardeşimArpalara üre atıyoruz. Herkese kolay gele abilerim. Ekli dosyayı görüntüle 45448Ekli dosyayı görüntüle 45449
Telefonda görünmüyor abi ilk fotoğraftaki ler 16 aylık tahmini 250 kg karkas var ama 11-12 aylık olanlar da var fiyat biçemedim o yüzden baskül vermek istedim. Büyükleri kestirsem de olur ama diğerleri mecburen damlık satılacak. Canlı baskül verirsem ne alan aldanır, ne satan diye düşündümTlf da gördüğüm kadar tanesi 5 lira vermeleri gerek en az derim.
Telefonda pek görünmedi ama güzel ama yaşı bıraz buyukTelefonda görünmüyor abi ilk fotoğraftaki ler 16 aylık tahmini 250 kg karkas var ama 11-12 aylık olanlar da var fiyat biçemedim o yüzden baskül vermek istedim. Büyükleri kestirsem de olur ama diğerleri mecburen damlık satılacak. Canlı baskül verirsem ne alan aldanır, ne satan diye düşündüm
Kasaplık olanı kestir küçükleri ayrı sat , yada hayvanların kilosuna göre hesapla göster ayakta satarsın, tlfda tam ne olduğu seçilmiyor, ben 12-14 aylık danalar gibi gördüm.hayırlı satış anlayan çiftçi arkadaşlara damda göster ona göre fiyat istersin.Telefonda görünmüyor abi ilk fotoğraftaki ler 16 aylık tahmini 250 kg karkas var ama 11-12 aylık olanlar da var fiyat biçemedim o yüzden baskül vermek istedim. Büyükleri kestirsem de olur ama diğerleri mecburen damlık satılacak. Canlı baskül verirsem ne alan aldanır, ne satan diye düşündüm