En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

geçmiş olsun....bizde bugün Counter oynerken hoca dersten attı....bir kere uyarmıştıı..ama dinlermiyiz.....ne güzelde yeniyorduk....

NesranJk link=topic=7169.msg95606#msg95606 date=1226512485' Alıntı:
bugüün okulda deprem oldu az daha öbür tarafa gidiyorduk olay şüle oldu 5 ders başladı 10 dakka geçti uyuyordum kafayı sıraya koydum sallanmaya başladı kafayı kaldırdım hafif bulanık görüyorum herkes çıglık atıyor hoca bagırdı sakin olun oturun diye kapıyı açtı merdivenler çok kalabalıktı bize yavaş yavaş çıkın dedi kızlar aglıyor kızları tuttuk kollarından yavaş yavaş aşagı indik yarım saat sonra çantalarımızı aldık evlere gönderdiler telefonlar hala çalışmıyor ama eglenceliydi kafayı kaldırdım deprem oldugunu anlayınca kafayı geriye yasladım dua ettim o ara deprem bitti
Geçmiş olsun :)

NesranJk link=topic=7169.msg95606#msg95606 date=1226512485' Alıntı:
bugüün okulda deprem oldu az daha öbür tarafa gidiyorduk olay şüle oldu 5 ders başladı 10 dakka geçti uyuyordum kafayı sıraya koydum sallanmaya başladı kafayı kaldırdım hafif bulanık görüyorum herkes çıglık atıyor hoca bagırdı sakin olun oturun diye kapıyı açtı merdivenler çok kalabalıktı bize yavaş yavaş çıkın dedi kızlar aglıyor kızları tuttuk kollarından yavaş yavaş aşagı indik yarım saat sonra çantalarımızı aldık evlere gönderdiler telefonlar hala çalışmıyor ama eglenceliydi kafayı kaldırdım deprem oldugunu anlayınca kafayı geriye yasladım dua ettim o ara deprem bitti
geçmiş olsunn

xq288 link=topic=7169.msg95611#msg95611 date=1226512940' Alıntı:
geçmiş olsun....bizde bugün Counter oynerken hoca dersten attı....bir kere uyarmıştıı..ama dinlermiyiz.....ne güzelde yeniyorduk....
nasıl counter oynuyodunz..

KoCa YöRüK link=topic=7169.msg95848#msg95848 date=1226573225' Alıntı:
nasıl counter oynuyodunz..
Meslek lisesinde okuyorum... :D
Atelyede hoca biraz serbest bıraktı..bizde atladık...geldi uyardı... :D dinlermiyiz kapı kapandı devam....yarın sat sonra bir geldi ii günler çocuklar.... fişi yırrtı yenisini yazdı :D olsun sonra int cafede devam ettik..... öğlenden sonra hocadan özürdiledik...

xq288 link=topic=7169.msg95974#msg95974 date=1226595113' Alıntı:
Meslek lisesinde okuyorum... :D
Atelyede hoca biraz serbest bıraktı..bizde atladık...geldi uyardı... :D dinlermiyiz kapı kapandı devam....yarın sat sonra bir geldi ii günler çocuklar.... fişi yırrtı yenisini yazdı :D olsun sonra int cafede devam ettik..... öğlenden sonra hocadan özürdiledik...
:D

bugün servis eglenceydi kızlarla konuşuyorduk 5 kişi kaldık 4 kız bir ben kızlardan biri arabayı sürebilirse onları aroga ben götürecem eger süremezlerse beni götürecekler tabi hiç görmediler beni araba sürerken süremezsin edemezsin dediler bizim servisçi ersoy abiyi ayarttık zaten bizim evler biraz ara sokaklarda trafik felan pek olmaz sakin zaten karanlık durduk sırayla oturdular koltuga kızlardan 3ü yerinden hareket ettiremedi biri biraz istop ettirdi arabayı ben bindim ee traktör otomobil kamyon deneyimi olan biri olarak kızlardan 2sini evine kadar arabayla ben bıraktım sonra ersoy abiye geri verdim aroga 4 kızla beraber gidecegim ne bal adamım yav :D

xq288 link=topic=7169.msg96466#msg96466 date=1226701045' Alıntı:
ooo ii ben de araba kullnıyorum desem benimlede gelirlermi acaba.... :D
kullanıyorum dememden degil iddiaya girdik sürersin süremezsin davasına tabi ki kazandım :D

NesranJk link=topic=7169.msg96747#msg96747 date=1226860526' Alıntı:
kullanıyorum dememden degil iddiaya girdik sürersin süremezsin davasına tabi ki kazandım :D
Yaş kaç?Tabi ki yaşla bağlantılı bu şansın :D

Bu 1000. mesajım :D Maalesef bizim için çok geride kaldı millete araba sürmeyi biliyom deyip hava attığımız günler 8. sınıfta üç kişiydik araba kullanmayı bilen olarak.Şimdi lise 3 teyim sınıfta araba sürmeyi bilmeyen yok erkeklerden.Eğer ki ben araba sürmeyi biliyom deyip hava atmaya kalkarsan anında aşalanıp yerin dibine geçirilebilirsin :)