En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

çogu zaman bilgisayarla uğraşırım biçerdöveri tamir yapıyoruz yardım falan ediyom vakit çok çabuk geçiyor :)

foturaf çekerim boş zamanlarımda, internette takılırım , kitap okurum ,

aslında boş zamanlarımda ben boş boş otururum o zaman o nedenle boş zamandır zaten ....

boş zamnmda internette takılırım motosiklet sürerim...köye gider tek tek bütün motorlar la köyde bi piyasa yaparım....öle :D

bu soru şey gibi olmuş

kız:k
erkek:e

k: aşkkkıııııyymmm benim neremi daha çok beğeniyorsuuunn
e:gözlerini aşkım (ama gözler başa yere bakmakta ) :)

şaka bir yana ben komple beğeniyorum

trakkulubün en çok muhabbetini seviyorum ... bir sürü kaliteli insanla tanıştım burada ... birde gece muhabbetlerini ... danasını kurbanını elmakurdunu davulcusunu.... siz bunları biliyormusunuz....

okkangal link=topic=7169.msg93416#msg93416 date=1225997336' Alıntı:
trakkulubün en çok muhabbetini seviyorum ... bir sürü kaliteli insanla tanıştım burada ... birde gece muhabbetlerini ... danasını kurbanını elmakurdunu davulcusunu.... siz bunları biliyormusunuz....
belki birgün başkaları da anlar ne dersin okay abi sence de güzel olmaz mı (eski telsim reklamları metni gibi oldu)

Okay abi davulcu demişken benim bi davulcu olay vardı Deniz abim çok iyi bilir,sen de biliyorsunudr büyük ihtimalle :) onu aklıma getirdin çok güzeldi ya Ramazan.Dolu dolu geçti sayenizde

konuya biraz geçtim ama neyse yorum yorumdur.... :)
ders çalışmak ve okul benin boş olmadığım zamanlar...
İlk Öncelikle ....oto ses sistemi öncelikli gelir hayatımda...sonra traktörler.....ve bilgisayar satış ve teknik servis... dükkanımız var orda takılırım....aklım estiğinde de PHP ya bakmaya çalışşırım ama daha bi gram yol kat edemedim :D

burası pek yavaşladı yüklenin beyler uzasın bu konu ... ortaya laf atın yeni kozmik tartışmalar yaratın bekliyoruz ....

konyaligencciftci link=topic=7169.msg93665#msg93665 date=1226078722' Alıntı:
Arkadşlar bişey sormak istiyorum....

Askere gidecek kaç kişi var aramızda???
ben kagidi uc ay önce aldim muaneye cagiriyorlar bu sene TRye gelip onu yapacam ondan sonra dukkandan ayrilip askere gidecem allah nasip ederse yani daha benim askerlik olayi 9 ay falan surer

okkangal link=topic=7169.msg95409#msg95409 date=1226438841' Alıntı:
burası pek yavaşladı yüklenin beyler uzasın bu konu ... ortaya laf atın yeni kozmik tartışmalar yaratın bekliyoruz ....
Evet gerçekten çok yavaşaladı aslın bya biraz daha gayret 1000 bilmemkaç sayfa kaldı.Başarıcaz bu işi

bugüün okulda deprem oldu az daha öbür tarafa gidiyorduk olay şüle oldu 5 ders başladı 10 dakka geçti uyuyordum kafayı sıraya koydum sallanmaya başladı kafayı kaldırdım hafif bulanık görüyorum herkes çıglık atıyor hoca bagırdı sakin olun oturun diye kapıyı açtı merdivenler çok kalabalıktı bize yavaş yavaş çıkın dedi kızlar aglıyor kızları tuttuk kollarından yavaş yavaş aşagı indik yarım saat sonra çantalarımızı aldık evlere gönderdiler telefonlar hala çalışmıyor ama eglenceliydi kafayı kaldırdım deprem oldugunu anlayınca kafayı geriye yasladım dua ettim o ara deprem bitti