En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

bence daha cok sayarsiniz gibime geliyor ama :) 6

KoR@Y link=topic=7169.msg97875#msg97875 date=1227095079' Alıntı:
haklısın bu yöntemde işe yaramayacak gibime geliyo 4 günde 7 msj neyse
5
Bi tartışma çıkarsak x motoru şöyle y motoru böyle diye bi gecede kırarız rekoru da :) Neyse 4

marksman link=topic=7169.msg97944#msg97944 date=1227105471' Alıntı:
Bi tartışma çıkarsak x motoru şöyle y motoru böyle diye bi gecede kırarız rekoru da :) Neyse 4
Böyle bir sey olsa rekorlar kitabina sigmayiz ama sitede huzur kalmaz herkes birbirine dusman gibi bakar

bu gün yine tuzla şahsuvaroğlu same deutz-fahr ın önünden geeçtim iç çektim önce bir,ya nasip bir gün sahip oluruz İnşaallah.... :8

ben her sabah case-ıh lerin önünden geçiyorum servisle bakıp bakıp iç çekiyorum bir gidip fotolarını çekecem :D

allah herkese dilediği traktörü nasip etsin

bende her sabah geçerken same bayisi önünden geçiyorum.yeni modelleri gelmiş aynı uzay aracı gibi bir tanede lamborjini atmışlar arasına gözüme kestirdim.birdaki sene durursa nasip olursa almayı düşünüyorum.

arkadaşlar yeni kopya tekniği buldum kril alfabesiyle yazıp okumayı ögreniyorum ögrenince sıranın üstüne kril alfabesiyle yazacam sözlü derslerim yüksek yüksek gelecek :D

NesranJk link=topic=7169.msg99775#msg99775 date=1227463384' Alıntı:
arkadaşlar yeni kopya tekniği buldum kril alfabesiyle yazıp okumayı ögreniyorum ögrenince sıranın üstüne kril alfabesiyle yazacam sözlü derslerim yüksek yüksek gelecek :D
kril ne demek...

KoR@Y link=topic=7169.msg99979#msg99979 date=1227528166' Alıntı:
vay be demek kopya tekniği paylaşım güzeldir kardeşim bizimlede paylaş şu tekniği :D
rus alfabesiyle yazıp okumayı ögren zaten geriisi gelir :D

çok tırsıyorum evde kimse yok lambalarda yanmıyor ben ve bilgisayarım ayrıyetten garipten sesler duyuyorum :)

NesranJk link=topic=7169.msg100921#msg100921 date=1227727168' Alıntı:
çok tırsıyorum evde kimse yok lambalarda yanmıyor ben ve bilgisayarım ayrıyetten garipten sesler duyuyorum :)
ayıptır sorması yaş kaç ?? :D