En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

NesranJk link=topic=7169.msg90712#msg90712 date=1225474879' Alıntı:
iyi degilim yav yazılılar başlıyor bir akordiyon bulamadım(beleş) çok güzel bir kız var ama gidip açılamadım : ' (
:) bizim de yazılılar yavaş yavaş geliyor.. :D

mat ve geometri dışındakileri pek takmıyorum

ama şu kız olayına çok takılı kaldım tam bebek yav

NesranJk link=topic=7169.msg90723#msg90723 date=1225475887' Alıntı:
olur valla hayır demem gerçi sizin görmeden istemeniz lazım görünce aşık felan olursunuz :D
yok daha neler bizde öyle yamuk olmaz ee şimdi gelelim senin annen kim olcak baban kim olcak dimi sitede bayan olmadığına göre biri baban olsun gidip isteyelim bence varmı başka fikri olan nasıl istiycez bu kızı :D ???

eee peki anneyi nerden bulucaz.....

gecen 7-60 li ıle polatlı ya gıttım araba gercekten guzel konsoldakı ekranda tv falanda ızlıyosun mersedes kadar yol tutuculugu yok ama konforda bıraz daha ustun gıbı geldı bana

7,60 Li tek geçerim.Gerçekten harika bir araba.Arkadn bakınca mercedes ' i anımsatıyor bence.Kalıplı ve geniş yapısıyla...

Etmeyin eylemeyin Deniz abimle benim olduğum yerlerde şu arabaların lafını yapmayın içimiz gidiyor walla :)

marksman link=topic=7169.msg91411#msg91411 date=1225565672' Alıntı:
Etmeyin eylemeyin Deniz abimle benim olduğum yerlerde şu arabaların lafını yapmayın içimiz gidiyor walla :)
erenim an itibariyle 300c ile ankara yolunda birkaç yere gitttim de !:)

dennizs link=topic=7169.msg92206#msg92206 date=1225728656' Alıntı:
erenim an itibariyle 300c ile ankara yolunda birkaç yere gitttim de !:)
Hayırlı olsun :D biz daha sadece görmekle yetiniyoruz :D.İnş ben de alırım bitane 300 c.Rengi neydi niş beyazdır beyazlar çok klas duruyo

[size=10pt]ARKADAŞLAR BOŞ VAKİTLERİNİZDE NE YAPARSINIZ YENİ Bİ KONU AÇALIM BU GİDİŞLE REKORU KIRAMIYCAZ[/size] tkm-*-s