Köyde çiftçekerlere iyi bak birde almayanlara osman abi 240 la tırmalıyor farettin dışarıdan para kazananlar alıyor doğrıiu yan gelirle ben fabrikadan 60bin alıyorum 80 dölüm yerden aldığım para 15 iyi zamanda 20bin olsun 60bin ile ne biriktiriyorum 20 bin ile ne biriktirirm geçen sene sadece yağ değişimine 3000 verdim çiftçeker alanların hepsi dışarıdan çalışanlar yalçın mı etıs sen etus ben hayvanların parası hepsi gitti adem kaç sene cambazlık yaptı kaynatısını malınıda koyunca da traktörü çekti vs böyle şenola bakma 2000dölüm işliyor mustafa dayıda aynı aldım market turgur çiftçeker alan bunlar aydın abi ford ibraim enişte ford tuncay zordan götürüyor vs muhtar hayvalar olmada 70 le çoiık tırmalardı bu işler böyle ülke çiftçiyi bitti alanların işler hep farklı kazançlardan geliyor muammer gğmledi kaç dölüm yeri kaldı 100 200 kaldı belki daha az 400 e yakın sattı demekkk i çiftçi 20 senede gümledi ercanda ne kaldı 150dölüm gitti osmanda aynı adalılarda 300 dölüm vardı durum dahada vahim asıl 10 sene sonra baştakiler gittiğinde bizdede gidecek kaçımız alabilecez tarlaları köyde 10 kişi kalma toptaşın çocuklar satılığa çıkarıyor tek tek hepsi gidecek böyle böyle kimse kalmayacak vu zamanda parası olan işleyecek olmayan işleyemeyecek moçmanın ağihmet malzeme olmayınca iccara verdi kara şaban dayıma birde içimşzde ki üçkağıtçılar kan emiciler dolu milletin malına göz dikenler doku kefil olursun seni gümletir durum çok kötü bu kışı çok kişi donacak sen sağlıkçısın bak hastaneşerde yer yok paran varsa tedavi olacan yoksa sürünecen evinde ne yapabilirsen yimeye ekmeğin varsa iyi maaşımı bir alırkan görüyprum parayı orada o banka benim bu banka. Derken harcıyır çok azıbı kenara koyabiliiyorum 20 sene önce her ay 5 altın koyardım şimdi nere bşrde asgari ücretin 3 katı alıyorum neredeyse
Bu arada isim vermezsen iyi olur. Köydeki arkadaşlarımızın abilerimizin ne iş yaptıkları, neyle ilgilendikleri forumdaki hiçbir kişiyi ilgindirmiyor