Doğru hesap bu köyler yan gelirsiz çok zor çok fazla sulu tarım olursa belki olabilir gerçi forumda bazı arkadaşlar var galiba sadece tarım yapıyor bilmiyorum onlar nasıl bakar bu duruma Yusuf abi Fuat abi emre felan bunlar hep tarlada mesela onlar bu duruma nasıl bakıyor aceba
İsmail17 abim derki ekonomiyi yönetmek, cok dogru ekonomiyi yönetmek bir beceridir para yılan gibidir tutan kazanir, bir ara bizim burda sebzeciler batti tarla satan oldu bizimde hic kazanmadigimiz sene, kazandigimizı kaptirdigımız sene oldu, benim tavsiyem cayira güvenip borc yapmayın borclandiginiz para kadar cebinizde ödeme gucunüz olsun, o asamadan sonra birikim degerlendirilir urun degerlendirilir 2 senedir diyorumki harmanda mal satmayin, bakin param oldugu halde sifir motor almıyorum motor ölü yatirim , arsa, tarla ev dukkan ne bulursaniz alin mülk her zaman degerlidir, uzattım ekonomi sizin elinizde birazda sabir , kuru tarim cok zor susuz tarım düsünemiyorum her halde bende ekbir iş yapardım, gecinmek zor sanayi malları pahalandi tarim ürünleri ucuz , Rabbim kimsenin emeklerini zayi etmesin.