s.aleykum hosbulduk. bugday ne cins ekiyorsun verim ne kadarHoş geldiniz
Bende bilecik osmaneli soğucakpınar
Buğday kavun karpuz domates üretiyoruz
s.aleykum hosbulduk. bugday ne cins ekiyorsun verim ne kadarHoş geldiniz
Bende bilecik osmaneli soğucakpınar
Buğday kavun karpuz domates üretiyoruz
memnunum makinadan.evet kooperatiften aldım.[MENTION=76250]erhan11[/MENTION]
Gübre makinesini kooperatiften mi aldınız? Nasıl dağıtımı falan.
Bu seneye kadar flamura 85s.aleykum hosbulduk. bugday ne cins ekiyorsun verim ne kadar
Merhaba foruma yeni üye oldunuz galiba.Forumda bilecikli sizinle birlikde 3 kişi olduk.Bende gölpazarlıyım fakat bilecikde süt birliğinde çalışıyorum, haftasonu çiftçisiyim.Bileciğe işiniz düşerse çay içmeye tanışmaya beklerim.
Benim bildiğim 10 dan fazla ama aktif suan 3 kişi varSayıda bir hata yok mu hemşerim Kimleri Bilecikli veya üye saymıyorsun?
Çok özür dilerim hasan abiSayıda bir hata yok mu hemşerim Kimleri Bilecikli veya üye saymıyorsun?
Mustafa abiden aldınız galiba.Kendileri benim komşu köyden.cok kaliteli mallar getiriyolarmemnunum makinadan.evet kooperatiften aldım.
Çok özür dilerim hasan abi
Bir an unuttmuşum
Seni boşvermek olmaz abi hakan abiyle Ramazan'ı da unuttum geliyomusun küreye doğru.Beni boşver, saymasan da olur. En eski üyelerden [MENTION=55]ASARCIKLI[/MENTION] ve arkadaşları var. Belki de kuruculardandır ben onlara haksızlık olmasın diye dedim.
Bilecikten cakir pınardanSeni boşvermek olmaz abi hakan abiyle Ramazan'ı da unuttum geliyomusun küreye doğru.
He ya ne oldu onlara.biranda kayboldular.Bilecikten cakir pınardan
Muratla kardeşi Muzaffer var bi ara rekor ileti yazardı
He ya ne oldu onlara.biranda kayboldular.
Neyse konuyu epey dağıttık. Şimdi konuyu açan [MENTION=5956]fatihcastle[/MENTION] kardeşimiz kızacak. Konuyu toparlayalım. Dömez baya soğuk olur. Gölpazarı nasıl? Sizin oralarda da kar üstüne üre atıyormusunuz?
evet kışları çetin geciyor dömezde.Neyse konuyu epey dağıttık. Şimdi konuyu açan [MENTION=5956]fatihcastle[/MENTION] kardeşimiz kızacak. Konuyu toparlayalım. Dömez baya soğuk olur. Gölpazarı nasıl? Sizin oralarda da kar üstüne üre atıyormusunuz?
Yok busene arpa 3. Yapragi atmadan gübre felan yok[MENTION=5956]fatihcastle[/MENTION] hemserimin üre atım haberini bekliyoruz bu sene çamurdan giremedi herhalde
Yok busene arpa 3. Yapragi atmadan gübre felan yok