Mahmutcum hacılığa giden çok tanıdıklarımız var hala adam olamadıklarını görüyoruz, hacılığa gitmeyle adam olunmuyor(sefa için demiyorum).herkese karşı hoşgörülü olmak gerek hakaret olmadıktan sonra okur geçersin ister beğenirsin ister beğenmezsin ama burası kimsenin tapulu malı değil kimseye çek git diyemezsin , yanlış bulduğun yazıları sende tepkini koyarsın , burda insanlar ölmüş kimsenin siyaset yaptığını sanmıyorum.deprem yönetmeliği iki sene uygulandı sonra yumuşatıldı, bunun sorumlusu recep aga değil tabiki bu kanunları koyanlar, ben bu deprem yönetmeliğinin nasıl değiştirildiğini biliyorum çünkü deprem sonrası iki bina yaptırdık .herkesburda insanların iyiliği için çalışıyor kimse depremde insan ölümünü istemez, anlamsız tepkiler yakışmıyor , ben recep aga' ya kefilim sefada hava durumundan başka bir katkısı olsa foruma onuda daha iyi tanıyabilirdik.ben bu afıroz tepkisini hiç onaylamıyorum.
deprem yönetmeliği iki yılda değişmedi
iş yaptırdığınız mühendisler müşteri kaçırmak istemediği için senin geleceğinden çalmışlar.
40 yıllık inşaat mühendisliği yapıyorum.
1992 yılında adapazarın yaptığım proje 99 depreminde yıkılmadı
Elhamdülüllah