Fazla gülüyorsan seninde psikolojin bozulmuş demektir, recep aga aydın bi kişi ben forumda çok bilgileniyorum , sefanın hiç bir katkısı yok bence o gitsin.( bu durumu özetliyor sanırım kimse kimseyi aforoz edemez.)hayırlı akşamlar dilerim son sözüm bu .
Katkısı yok demişsin. Biz buraya sürekli yazmıyorsak, siyasi mesajlardan bıktığımız içindir. Sessizce takip ediyoruz ama, her şeyin bir sınırı var. Her mesajda da siyasi içerikli yazılmaz be arkadaş. Kimseyi kovmak haddime değil, siyasi mesaj vereceksen git sosyal medyada ver demek istedim. Her mesajda benden bahsedip durma lütfen! Burada aynı konular defalarca tekrarlandı, sonucunda birilerinin kalbi kırıldı. Neden bu kadar zorunuza gidiyor anlamıyorum gerçekten. Kimse sizin düşündüğünüz gibi düşünmek zorunda değil. Burada, sizinle karşıt görüşte biri olduğunda topa tutmayı iyi biliyorsunuz. Herkesin kendine göre doğruları vardır demi abim. Zaten zor zamanlardan geçiyoruz. Herkes gergin, kimsenin kalbini kırmak istemem. Klavye ile duygularımızı buraya yansıtamayız