Ya birader kusura bakmada sende iktidar öven konulara geliyorsun iktidar övüyorsun, eleştirenle bir olup eleştiriyorsun. Rüzgar ne tarafa eserse o yöne üflüyorsun. Uzun zamandır yazmayım yazmayım diyorum tak etti artık.
Ufuk kardeşim memur , gelen ağam giden paşam diyor.bu kadar değerli insanlar var burada gerçek hayatı duymamak için kulaklarını kapatıyorlar enteresan , bana kalırsa insanlar bezmiş kimsede içinde bulunduğu durumdan memnun değil, toplumsal psikoloji çökmüş , sadece terör, deprem , savaş hali , milli bayramlar vs birlik oluyoruz , fakat iş nereye gidiyoruz deyip sorgulayınca tahammülsüzlük hat safhada , madem burası bir aile ortamı evine geleni kovmazssın evladın kovarsa ona karşı çıkarsın biz babadan böyle gördük , hayat sadece sabanın düz gitmesinden ibaret değil .hayırlı akşamlar arkadaşım
Allah sizi iyi etsin,
yaw bırakın dalaşmayı.
yıkıldım gülmekten.
arada ufuk güme gitti.
biz acısıyla,tatlısıyla, biriz,bütünüz.
hadi sakin olalım.
Fazla gülüyorsan seninde psikolojin bozulmuş demektir, recep aga aydın bi kişi ben forumda çok bilgileniyorum , sefanın hiç bir katkısı yok bence o gitsin.( bu durumu özetliyor sanırım kimse kimseyi aforoz edemez.)hayırlı akşamlar dilerim son sözüm bu .
fuat beni tanımış ve anlamış olsaydın bu kelimeyi etmezdin.
yazdığım iletide ufuk yani(çiftçigardo)'ya
semsamer ve senin yazdığın şeyleri okuyup güldüm.
yani recep'le hiçbir ilgisi yoktu.
sen ne anladın,halbuki sana çok saygı ve sevgi yüklüydüm.
yazık ettin.
Sende beni yanlış anlamışsın , sadece tek yönlü bakıyorsunuz,birinşzde demediniz ki, sefanın böyle bir şey demeye hakkı yok, sadece siyasetten rahatsızız dediniz, bu akşam değerli bi üyeyi kaybettiniz , Atatürkçü vatansever bir insanı kaybettiniz .ben sizi anlıyorum tarım dışında bişey konuşmayalım diyorsunuz bunu forumdaki on kişi belirliyorsa sizeforumunuzda mutluluklar dilerim.biz toplasan 30 kişiyiz birbirimizi dinleyemiyoruz.senin için değil okuyan herkes için söylüyorum. BEN PARTİLİ DEĞİLİM. kimsenin yancısı değilim kimseden bi menfaatim yok hepinşz kadar bu ülkeyi seven bir insanım bunu bilin yeter .
Not;alıntılar semsamer için değil)
olaylar,yukarıdaki gibi gelişti,
seni yanlış anlayacak bir durum meydana gelmediki fuat.
benim niye güldüğüm yukarıdaki iletilerden apaçık belli iken,
senin tezat iletine anlam vermek aklıselim biri için zor.
sefa'nın recep ağaya yazdığı'ndan dolayı,
senden başka yazan olmadı doğru.
tepki vermeyenin psikolojisi bozuk anlamındaki şu son alıntıdan yola çıkarak,
şimdi sen tepki verdin,sadece senin psikolojin normal.
geriye kalanların psikolojisi bozuk ise,
o zaman seni yanlış anlamamak için,
buraya yaz,
"hepinizin psikolojisi bozuk"