çinko sülfat granül

İlk sene hepsini gübretaş'tan almıştım, ikinci yıl bir gübreci direkt olarak kimya firmasından çektiği malları önerdi, hem daha ucuz hem de içerik olarak daha niteliklilerdi. Daha çok işe yaradıklarını söyleyebilirim. Bunların alınabilirliği az mı oluyormuş?
Bunların fiyatı nedir hocam? Faydası olacağına inanıyorum.
Sıvı ürünlerde sürekli 150 veya 300 ml/da doz öneriliyor, 50 dekar yere vurduğumuz zaman 20 litre kadar gübre yapıyor. Bu da neredeyse 3500 lira veya daha fazlaya geliyor. Çok pahalı olduğu düşüncesindeyim. Ya da dozlar damlama sulama için.

İlk sene hepsini gübretaş'tan almıştım, ikinci yıl bir gübreci direkt olarak kimya firmasından çektiği malları önerdi, hem daha ucuz hem de içerik olarak daha niteliklilerdi. Daha çok işe yaradıklarını söyleyebilirim. Bunların alınabilirliği az mı oluyormuş?
Bunların fiyatı nedir hocam? Faydası olacağına inanıyorum.
Damlama gübreleri yapraktan atınca alınabilirliği az oluyor dedi arkadaşım bunları önerdi. Dekar(1000m2) maliyeti aminoasit ile birlikte 53₺ oldu.

Sıvı ürünlerde sürekli 150 veya 300 ml/da doz öneriliyor, 50 dekar yere vurduğumuz zaman 20 litre kadar gübre yapıyor. Bu da neredeyse 3500 lira veya daha fazlaya geliyor. Çok pahalı olduğu düşüncesindeyim. Ya da dozlar damlama sulama için.
Bunları arkadaşımın önerisi ile aldım. En uygun fiyat veren ziraatçiden. Dekara gübre hesabı yaparak değil de su hesabı yaparak hesapladık. 100lt suya 100 gram gelecek şekilde önerdi. Bende o şekilde atacağım. Dekar maliyeti aminoasit ile beraber 53₺ oldu.