1.60 tan elimize geçiyorPeşin para süt bulamıyorum süt toplama merkezleri yada çiftçiler peşin para süt vermiyorlar.Son haliyle çiğ süt fiyatlarınız nedir ?
1.60 tan elimize geçiyor
Sek .belli aralıklarla köy kop yapıyo anlaşmayı.bizim köyümüzde koperatife döküyoz sütükime veriyorsunuz sütü ? Yıllık anlaşma mı yapıyorlar sizlerle ?
Yozgat sorgunda osmaniye koyunde 120 sağmal smental inegi olan bir ciftlik,sütaşa 2 tl den verdigini söyledi.tabi bende ondan 10 kadar inek alacağim.ve sutaş Aksaraydan geliyormuş.Ne kadar doğru bilmiyorum.Sütaş 1,40 Yozgat. Kooperatif e veriyoruz onlar sütaş a
Yozgat sorgunda osmaniye koyunde 120 sağmal smental inegi olan bir ciftlik,sütaşa 2 tl den verdigini söyledi.tabi bende ondan 10 kadar inek alacağim.ve sutaş Aksaraydan geliyormuş.Ne kadar doğru bilmiyorum.
Çiftiğin sahibi ismi ne?
Koop ların asıl görevi bu olması gerekiyor.Edirne havsa 2 tl köyümüzün koperatifine döküyoz .soğutulmuş süt sek alıyor .köy kop ta 10 krş kesiyor ele geçen 1.90 tl daha bu ay oldu
Deniz mermer ve inşaat firmasi.sahibleri ankarada yasiyor.osmaniye köyunden ler.2,5 yildir yapiyorlar.Biz ortanca kardeş Mehmet abi ile konuştuk.Çiftiğin sahibi ismi ne?