burda islem durumlarım ve sonuclarima tıklayınca çıkıyorÖyle bir sekme bulamadım ama
burda islem durumlarım ve sonuclarima tıklayınca çıkıyorÖyle bir sekme bulamadım ama
İade edilen tutar görünüyor ama henüz hesapta para görünmüyorİnteraktif vergi dairesi, işlem durumlarım ve sonuçları, tarımsal destek ödemeleri kapsamında gelir vergisi kesintisi iade sorgulama. interaktif vergi dairesinden iade alacağınız tutarı öğrenebilirsiniz.
Evet biz aldıkHic alan oldu mu acaba bu sitedeki arkadaşlardan?
Ziraatbankası hesabiEvet biz aldık
Gule gule harca arkadas bize daha yatmadı nedendir bilmemEvet biz aldık
Ne zaman başvuru yapmıştınız?Evet biz aldık
Tam hatırlamıyorum müracaat başladığı haftaydiNe zaman başvuru yapmıştınız?
Desteklerin yattığı hesabami yatiyorZiraatbankası hesabi
Gule gule harca arkadas bize daha yatmadı nedendir bilmem
Ben ikisinden de başvurdum. Hala ses yok.Ben internetten başvurmuştum hala yatmadı yatanlar vergi dairesinden mi başvurmuştu yoksa netten mi ona göre biri erken mi yatıyor acaba
Ne kadar yatıyo acaba örneğin 115 dönüm çsk var
İnteraktif vergi dairesi, işlem durumlarım ve sonuçları, tarımsal destek ödemeleri kapsamında gelir vergisi kesintisi iade sorgulama. interaktif vergi dairesinden iade alacağınız tutarı öğrenebilirsiniz.
100 dönüm kuru tarim 80 90 dönüm zeytin fıstık mevcut cks de 1100 tl görünüyor vergi dairesi sitesinde, daha yatmadıCks 78 dönüm 1090 TL yatmış bugün yanlış hatırlamıyorsam e devletten 13 Aralık'ta basvurmustum.
Abi bu biraz aldığın destek ile alakalı anladığım kadarıyla100 dönüm kuru tarim 80 90 dönüm zeytin fıstık mevcut cks de 1100 tl görünüyor vergi dairesi sitesinde, daha yatmadı
İnternette görünenin içinde faiz yok. İnternetten 8000 TL alacaklı görünen arkadaşın aldığı para 11000 TL .Abi bu biraz aldığın destek ile alakalı anladığım kadarıyla
1100 + faizini verecek sana.
Yillik ne kadar urun satiyor arkadasin ortalamaİnternette görünenin içinde faiz yok. İnternetten 8000 TL alacaklı görünen arkadaşın aldığı para 11000 TL .
500 dönüm kadar yer çalışıyor bu arkadaş, ne kadar sattığını bilemem ama ayçiçeği ve buğday üretimi yapıyor.Yillik ne kadar urun satiyor arkadasin ortalama