merhaba. pullugun orta kol için 2 adet baglanti deliği var. Sanırım bu deliklerin secimine göre pulluklar orta koldan moment alip, traktöre az veya fazla hassasiyet yaptiriyorlar. Taşlık yerde fazla hassasiyet, sert toptak ve zor pullugun battigi yerde düşük hassasiyet ihtiyacına göre seçim yapilarak uygun delik seçiliyor. dediklerim yanlışta olabilir.
farkli kisilere sordum hepsi farkli soyledi. alpler ve ünlünün videolarina baktim onlar ise ust deligi kullanin diyor. tekrarliyayim, orta kolun traktore bağlantısından değil de pulluga olan baglantisinda hangi delik ne zaman kullanılıyor?
yada traktorun modeline göre pulluk topraga battığında orta kolu düz olacak sekildeki deliğe mi takılıyor?
simdiden teşekkürler...
not: merak edene resimdeki alpler 3 lu 18 numara trakya tipi pulluktur.
farkli kisilere sordum hepsi farkli soyledi. alpler ve ünlünün videolarina baktim onlar ise ust deligi kullanin diyor. tekrarliyayim, orta kolun traktore bağlantısından değil de pulluga olan baglantisinda hangi delik ne zaman kullanılıyor?
yada traktorun modeline göre pulluk topraga battığında orta kolu düz olacak sekildeki deliğe mi takılıyor?
simdiden teşekkürler...
not: merak edene resimdeki alpler 3 lu 18 numara trakya tipi pulluktur.
Resimler ve ekler
Son düzenleme: