Çevremde alınan& satılan son TRAKTÖR

Bana da çok geldi.
155 bin TL ye ithal Same Silver 110 çift çeker 60+60 vites seçeneği olan traktör var.
Çok olsa bile dokunmaz 15 senedir ilk defa para verip bişey alıyor banka da hiç yoksa 1 buçuk milyonu vardır bu gazla gardaşı köyde 5 sene daha durur [emoji3][emoji3] iki senede sobada odun yaksa hiç kömür felan almaz aynı paraya denk gelir

Çok olsa bile dokunmaz 15 senedir ilk defa para verip bişey alıyor banka da hiç yoksa 1 buçuk milyonu vardır bu gazla gardaşı köyde 5 sene daha durur [emoji3][emoji3] iki senede sobada odun yaksa hiç kömür felan almaz aynı paraya denk gelir
Zenginler daha mi pinti anlamıyorum 1.5 milyonu olan adam bile eski model traktör alıyor bu ışte bir terslik var

Lüleburgaz fuarından sonra iki tane hattat 398 alındı en son Kasım sonu Tümosan 8095 alındı onu da biz aldık sanırım köyde 2020 yılı traktör alımı kapandı gibi alcam diyen şuan için yok

Hayırlı olsun.
Kalite olarak bir Lombarghını R3 85 i tutmaz.
Yakıt olarak Explorer 85 gibi olmaz.
Hocam ne demek istediniz ben çok anlamadım tek bildiğim varsa banada pahalı geldi hocam peki bir soru sorabilirmiyim bir komşumuz da 2017 erkunt aldı ama sıfır gibi 100 saatte 80 lik olandanmış şatılda varmış bende erkuntu tercih ederdim ama sizce ufak bir karşılaştırma yapılsa nasıl olur teşekkür ederim