Sağol Talha daha iyisi sizin olsunHayırlı olsun halaoğlu Allah kaza bela vermesin
Sağol Talha daha iyisi sizin olsunHayırlı olsun halaoğlu Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun, anahtar teslim fiyatını plaka evrak masrafı dahil mi2 Adet 2021 model TD100 alındı sıraya yazıldı Ocak 15 de teslim edecekler. 295 bine alındı
Teşekkürler sağolun kredi masrafları hariç herşey içinde anahtar teslimHayırlı olsun, anahtar teslim fiyatını plaka evrak masrafı dahil mi
Traktorlar teslim edildimi bizim köyde kasımda teslim alacak olanlar 2 ay gwcmesine rağmen daha gelmediTeşekkürler sağolun kredi masrafları hariç herşey içinde anahtar teslim
Kasım ayı başında pazarlık yapıp aldım Ocak 15, Şubat ayı başlarında söylediler. Bayi ile görüştüm yenilik olacağı için Mart ayı içinde teslim olacak dedilerTraktorlar teslim edildimi bizim köyde kasımda teslim alacak olanlar 2 ay gwcmesine rağmen daha gelmedi
Hayırlı olsun babanız icin, banka kredi vermiyor muydu aylığının belirli kısmından kesilirdi borc bitene kadarBabamın Bağkur borcunu ödeyip emekli etmek için kendi traktörümü sattım jd 5105m 2019 model 375 bin
Benim acayip sempatim var fordlara nasip olursa 2. Traktör olarak alırım ilerideBizde fordu satışa çıkardık
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Bizim bu 2. 3000 ihtiyaç fazlasiydı satalim dedik ilerde belki bir daha alirızBenim acayip sempatim var fordlara nasip olursa 2. Traktör olarak alırım ileride
Hayırlısı olsunBizim bu 2. 3000 ihtiyaç fazlasiydı satalim dedik ilerde belki bir daha alirız
Hayirli satişlarBizde fordu satışa çıkardık
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Hayırli olsun2014 1700 saatte td100 200 bine alindi
Sagol Cemal abi,bizim eski balyaci aldi cift sira sira bagimsiz silaj makinesi aldi tumosan 7070 vardi gucu yetmedi diye degistirdi,buda en full modeli temiz gorunuyodu kredi cikmadi bayadir ugrasiyolardi gecen getirmislerHayırli olsun
2018 1800 saatte TD100 en full 250 binden aşa birakmıyor galeri
Veriyor hocam ama faiz çok. 12 yıllık Bağkur borcu çıktı 85 bin öyle kör bir zamanda denk geldi ki sorma. Malımıza gücümüz yetti. Allah onun yokluğunu vermesin.Hayırlı olsun babanız icin, banka kredi vermiyor muydu aylığının belirli kısmından kesilirdi borc bitene kadar
Hayırlısı olsun en azından emeklisi oldu sevindim sizin için, elbet yenisi gelir malın sağlık olsun hayırlı bir iş için kullanmissiniz sonuçta parayıVeriyor hocam ama faiz çok. 12 yıllık Bağkur borcu çıktı 85 bin öyle kör bir zamanda denk geldi ki sorma. Malımıza gücümüz yetti. Allah onun yokluğunu vermesin.