bende bu uzaklığı 135 bine aldim
Massey Ferguson 7718s Dyna 6 1 Milyon liraya aldık. 2021 şubat gibi teslim olacak.
Fiyat çok pahalı duruyor, gerçi ucuzda pek bir şey kalmadı ama.Hocam ne demek istediniz ben çok anlamadım tek bildiğim varsa banada pahalı geldi hocam peki bir soru sorabilirmiyim bir komşumuz da 2017 erkunt aldı ama sıfır gibi 100 saatte 80 lik olandanmış şatılda varmış bende erkuntu tercih ederdim ama sizce ufak bir karşılaştırma yapılsa nasıl olur teşekkür ederim
Bencede tek bildiğim fiyat çok pahalı yukarıda Ethem abi neredeyse aynı paraya sıfır johndere almışFiyat çok pahalı duruyor, gerçi ucuzda pek bir şey kalmadı ama.
Her modelin kendine özgü incik boncuk servis masrafları oluyor, parça tedariği geç kalabiliyor.
Erkunt 80 bizim çevrede yok.
Fiyatı nasıl piyasaya göre?MF240 1997 model 990 saatte full orjinal 58 bine bugün satildı bundan temizi belkide memlekette hiç yoktur
Piyasaya gore normal 83 85 modellere 40 45 bin istiyolar eğer galeriye gecseydi 65 binden aşşagı satmazlardı kullanıciya gitti traktor 0 sayılir ilk sahibinden devamli kurlukta durmuş devamli bakim yapilmiş daha fabrika lastikleri üzerindeydiFiyatı nasıl piyasaya göre?
Hayırlı uğurlu olsun, gule gule kullanın.2007 Tl100A yı 150 bine verip tr5 110 aldık 415bine
Sağolun. Mart nisan da teslim edilecek karar değişmezseHayırlı uğurlu olsun, gule gule kullanın.
Teslim edildi mi traktör.
Merakımı mazur görün, teslim zamanı fiyat değişmeyecek, değil mi? Yani fiyat sabit mi?Sağolun. Mart nisan da teslim edilecek karar değişmezse
Fiyat sabit ama yenilikler olursa farkını verip alabilirsiniz dediMerakımı mazur görün, teslim zamanı fiyat değişmeyecek, değil mi? Yani fiyat sabit mi?
Hayırlı olsun halaoğlu Allah kaza bela vermesin2007 Tl100A yı 150 bine verip tr5 110 aldık 415bine
Hayırlı olsun Mustafa güle güle kullanın2007 Tl100A yı 150 bine verip tr5 110 aldık 415bine
Hayırlı olsun güle güle kullanın. İlk defa ağırlıkları çalınmamış bir traktör görüyorum. Eğer parayla ekletmediyseniz helal olsun bayiyeEkli dosyayı görüntüle 55504
bende bu uzaklığı 135 bine aldim
Sağol. Takla attırdık tla ya tarlayla alakası yok dayıoğluHayırlı olsun Mustafa güle güle kullanın
Tarlayı neden tutmadığın belli oldu