Aynen abim patpat ben ona öle sesleniyomPat pat TIR o
Aynen abim patpat ben ona öle sesleniyomPat pat TIR o
Burdada deuztlarin servisi vardi simdi 1 tane daha acilmis yanlis gormediysem,genelde ön kaput kalkik tekerinde biri sökuk goruyorum ama bunlar kucuk en buyugu 80lik.Tarım toptan adlı büyük bir çiftlikte 120 c var ekranda arıza kodu vermiş 10 tane servisin bulamadığını söylüyor memnun kalmadı
Ariza konusu sıkıntıli bi iş,5083 vardi galeride traktor calistiktan 10 dk sonra ileri geri ariza veriyodu serviste yok herkes bi sey dedi tarsus u felan aradilar olmadi sonra geri gonderdiler.Ama jd nin kullanim rahatligina laf yok benim jd den inip arabaya binesim gelmiyorİste bu yeni motorlarda bi ariza verdimi yapamiyorlar o jdde onlardan bu yeni model motoru ya sifır alcan yada tanidıktan hepsinin bi sıkıntısı cıkıyor, deutz dememin sebebide servis yakinim oldugu icin pek sicakta baktigum bi motor degil kararsizliklar var , 5720 deki olan kullanim rahatligi baska motorda yok, beyin firtinası bedava [emoji16]
Bizim yan köyden calınan traktor 12 sene sonra busene balıkesirden cıktı buldular sahibi teslim aldıSon dakika 3. sayfa: Tekirdağ'dan çalınan traktör Konya'da bulundu
Son dakika haberleri: Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde çalınan yaklaşık 750 bin liralık 3 adet traktör, jandarma ve polis ekiplerinin başarılı çalışmalarıyla bulundu.www.sondakika.com
Buradakiler çabuk bulundu. https://www-malkaramedya-com.cdn.am...lkarada-500-bin-tllik-traktor-hirsizligi-1376Bizim yan köyden calınan traktor 12 sene sonra busene balıkesirden cıktı buldular sahibi teslim aldı
Coooook pahali ya bu paraya 2 yasinda deutz motorlu 1000 saate 100 lukler var. Net fiyati degildir herhalde takas vardir. Hayirlisi olsunerkunt 4 çeker 75 lik 220 bin bizim köyden biri aldı 3 gün önce
takas makas yok net fiyatı bigadiç acarlar otomotivdenCoooook pahali ya bu paraya 2 yasinda deutz motorlu 1000 saate 100 lukler var. Net fiyati degildir herhalde takas vardir. Hayirlisi olsun
Hayırli olsun Cemal abi fiyat uygun tumosaninMf265 verildi 70 bine takasa
0 Tümosan 7065 4wd kqbinli 170 bine alındı
Bugün Hemen teslim edildi
Hayırlı olsun2017 model tt4 65 175 bin e alindi
Hayırlı olsun2 Adet 2021 model TD100 alındı sıraya yazıldı Ocak 15 de teslim edecekler. 295 bine alındı
Çift çeker mi?Bizim köyden de birisi mf 285 99 model 127 bin liraya almış
Hayır abi tek çeker traktörü göremedim ama büyük ihtimal temizdirÇift çeker mi?
Bizim bölgede çift çekerler 125-130, tek çekerler 95-100 civarı.Hayır abi tek çeker traktörü göremedim ama büyük ihtimal temizdir
Yok artık nekadar temiz olursa olsun çokBizim köyden de birisi mf 285 99 model 127 bin liraya almış
Muazzam tutuluyor abi sizin oraların traktör çeltik de kullanılıyor fayda gelir mi çok zor ama Bi 3105 bulunsa uygun fiyatlı olabilir aslındaBizim bölgede çift çekerler 125-130, tek çekerler 95-100 civarı.
150 bin TL ye 398 çift çekerler var.
Sizin bölgede MF 200 serisi epey tutuluyor sanırım
Abi fiyat çok yüksek bana göreBizim köyden de birisi mf 285 99 model 127 bin liraya almış