5115g avrupa diyorlar ona bakarız, benimkisi sadece bilgi paylasimı kesin bi karar vermedim servis 5120c nin elektronik teferruatinin cok oldugunu ilerde bu motorlarin aranilacagindan bahsediyor
Buyukgerdelli / sulogluEdirne nin hangi köyü?
Hayırlı olsun dostum geçen bir video izledim karda nadas Deutz 5120c adam büyük arazi çalışıyor çok memnun bir bak istersen resul soysal paylaşım yapmış5115g avrupa diyorlar ona bakarız, benimkisi sadece bilgi paylasimı kesin bi karar vermedim servis 5120c nin elektronik teferruatinin cok oldugunu ilerde bu motorlarin aranilacagindan bahsediyor
Fiyatlar ucuzmuş kumsal mi yerlerBuyukgerdelli / suloglu
Kim aldı eren la Bektaş mı aldı onunda ne mok yediği belli değil [emoji848]bi kac gun once 8085 takasa verilip ustune +85 bin tl ile 2020, 8095 alindi. Yaklasik 215 bin tl
Karakepir arti sulak amcaoglu bu yil 390 kg gundondu aldi bu yerlerden sen tanirsin necmi ozkan amcaoglununFiyatlar ucuzmuş kumsal mi yerler
Gerçekten de ucuzmuş, bizde kuru tarlalar 15 bine dayandı.Bizde tarla ucuz bu abinin sulak yerlerini amcaoglu 6 bucuktan aldi kuraklarda 5 e gitti
hemen hayirli olsun diyorsun Sinan[emoji1] 5120c fiyatinda bi motor alcak olsam avrupa jd alirim senin edirnedeki akraba ilani kaldirmis yayindan satttimi bilgin varmi, ikinci elde temiz olan motor 2 gun galeride durmuyor millette ilerde alamam diye bir guvensizlik var.Hayırlı olsun dostum geçen bir video izledim karda nadas Deutz 5120c adam büyük arazi çalışıyor çok memnun bir bak istersen resul soysal paylaşım yapmış
Abi bu işin ne ilerisi ne gerisi kaldıhemen hayirli olsun diyorsun Sinan[emoji1] 5120c fiyatinda bi motor alcak olsam avrupa jd alirim senin edirnedeki akraba ilani kaldirmis yayindan satttimi bilgin varmi, ikinci elde temiz olan motor 2 gun galeride durmuyor millette ilerde alamam diye bir guvensizlik var.
Gecen satildi istanbulda oturuyor adam kimsenin haberi yok komsu koy akardereden birine satmis 76 dekar 450 bine yarisida sulakGerçekten de ucuzmuş, bizde kuru tarlalar 15 bine dayandı.
Çok güzel verim tanıyorum ben çok kişi tanıyorum da isim olarak çıkaarmıyorum ben genelde Pascal Soner Ramadan Süleyman burgucu Kaan Ünal selami onlarla aramız iyiydiKarakepir arti sulak amcaoglu bu yil 390 kg gundondu aldi bu yerlerden sen tanirsin necmi ozkan amcaoglunun
Karakepir arti sulak amcaoglu bu yil 390 kg gundondu aldi bu yerlerden sen tanirsin necmi ozkan amcaoglunun
Bu sefer kesin alır diyorum dostum ondan her seferinde hayırlı olsun diyorum [emoji1] bilgim yok bir sorayım haber vericem her an herşey olabilir ona göre elini çabuk tut ben sana geçen yıl al dedim şimdi traktör bedava ya gelecekti[emoji6]hemen hayirli olsun diyorsun Sinan[emoji1] 5120c fiyatinda bi motor alcak olsam avrupa jd alirim senin edirnedeki akraba ilani kaldirmis yayindan satttimi bilgin varmi, ikinci elde temiz olan motor 2 gun galeride durmuyor millette ilerde alamam diye bir guvensizlik var.
Çok uyguna satılmış.Gecen satildi istanbulda oturuyor adam kimsenin haberi yok komsu koy akardereden birine satmis 76 dekar 450 bine yarisida sulak
Fuat bence jd den şaşma,burdada deutzlar patlama yapti cogu kisi nh leri satip aliyolar bide bu deutz lar pulluk taşa takilinca kaldiriyo pullugu kirmiyo diyolar sırf o yuzden alan bile ne kadar dogrudur bilmiyorum bu ozellik,saniyelik bi iş pullugun takilip kirilmasi ben o yuzden pek inanmiyorum kullananlar daha iyi bilir,kabinleride dar geliyo bana bafrada 115 r var onada bak abi istersen.hemen hayirli olsun diyorsun Sinan[emoji1] 5120c fiyatinda bi motor alcak olsam avrupa jd alirim senin edirnedeki akraba ilani kaldirmis yayindan satttimi bilgin varmi, ikinci elde temiz olan motor 2 gun galeride durmuyor millette ilerde alamam diye bir guvensizlik var.
Emre aklinda bi marka model var mi , bizim burda valtralar hep gümledi, senin isin cok iyi dayandi sana.Bize de lazım şöyle haşin ve gaddar bir motor .
Ama diyince babam havaya bakıyo sesi duyamıyo galiba.
Ama çok çok iki sene daha bekler
Fuat abi sen jd nin yeşilinden şaşma her yeşil jd kalitesini yakalayamaz sana bi 6420 bulcaz inşallah veya 6120 alırsın kafadan en az 25 yıl rahat edersin.Deutz pesin alindi yakin köylu hali vakti yerinde , fakat ileri geri mekanik genel olarak güzel td 110 yerine tercih edilebilir deutz 110 , @The_Hoca kıyaslama yapabilirse memnun olurum.Motor performans olarak hangisi üstündür.deutz 110g almam icin servis bacanak tavsiyede bulunuyor.jdler uçmuş vaziyette ikinci eller sıkıntı deutza karsi on yargida var fiyat olarak uygun.
Fuat bence jd den şaşma,burdada deutzlar patlama yapti cogu kisi nh leri satip aliyolar bide bu deutz lar pulluk taşa takilinca kaldiriyo pullugu kirmiyo diyolar sırf o yuzden alan bile ne kadar dogrudur bilmiyorum bu ozellik,saniyelik bi iş pullugun takilip kirilmasi ben o yuzden pek inanmiyorum kullananlar daha iyi bilir,kabinleride dar geliyo bana bafrada 115 r var onada bak abi istersen.
İste bu yeni motorlarda bi ariza verdimi yapamiyorlar o jdde onlardan bu yeni model motoru ya sifır alcan yada tanidıktan hepsinin bi sıkıntısı cıkıyor, deutz dememin sebebide servis yakinim oldugu icin pek sicakta baktigum bi motor degil kararsizliklar var , 5720 deki olan kullanim rahatligi baska motorda yok, beyin firtinası bedava [emoji16]Fuat bence jd den şaşma,burdada deutzlar patlama yapti cogu kisi nh leri satip aliyolar bide bu deutz lar pulluk taşa takilinca kaldiriyo pullugu kirmiyo diyolar sırf o yuzden alan bile ne kadar dogrudur bilmiyorum bu ozellik,saniyelik bi iş pullugun takilip kirilmasi ben o yuzden pek inanmiyorum kullananlar daha iyi bilir,kabinleride dar geliyo bana bafrada 115 r var onada bak abi istersen.