bende bır fıkır sunayım erkunt larda oks var oks yı calıstıren bır elektırıklı motor var ondan takılabılırr
şimdi baktım parçaya degerlendirmeye alacagım teşekkürler.
bende bır fıkır sunayım erkunt larda oks var oks yı calıstıren bır elektırıklı motor var ondan takılabılırr
silecek motoru konulduğunda durması içinde elimizle kontrol etmemiz lazım o nasıl olacak
Ufuk arkadaşın yükledigi video da kolun baglandıgı yere baglanacak bir alet olacakGençler Uygulama yerinin ayrıntılı fotosu olursa bir fikirde ben vermeye çalışırım...
Bizdede tt 55 var ondada böyle bir sistem yapmayı düşünüyorum planları hazır yakında faliyete geçirecegim.Şu video ya bir bakın derim
https://www.facebook.com/ufuk.varli...ck_reaction_generic¬if_id=1484079067889810
Gençler Uygulama yerinin ayrıntılı fotosu olursa bir fikirde ben vermeye çalışırım...
O motorun gücü yetmez ayrıca elinizle cektiginizde geri eski konumuna geliyor motorYayı ve halatın ucunu söküp motoru takıp deneyecem işaretlediğim yerlerden biri olacak dıkey şekilde lama demiri kelepçe ile sabitleyip duruma göre değerlendirme yaparım artık.Ekli dosyayı görüntüle 17000
O motorun gücü yetmez ayrıca elinizle cektiginizde geri eski konumuna geliyor motor
Gene en sağlıklısı demirden bir kol yapmak kaynatmak
Dün yay ve halatı söküp deneme yaptım kol kaldırma moduna gelince biraz sertleşiyor ve kollar kalkınca az ileri doğru gidiyor uğraştıracak olan o gergiyi ayarlamak.