maliyeti ne kadar bir bilginiz varmı**
bir yıl önce son konustugumuzda cifceker ve lift otomatıge bin tl civarı oldugunu soylemıstı uzun suredır konusmuyorum hala uygulama yapıyor mu bılmıyorum
maliyeti ne kadar bir bilginiz varmı**
bir yıl önce son konustugumuzda cifceker ve lift otomatıge bin tl civarı oldugunu soylemıstı uzun suredır konusmuyorum hala uygulama yapıyor mu bılmıyorum
Abi hangi konudan bahsediyosunuz 4x4 le liftomatic denmiForumda biri uygun fiyata buldu yada yaptırdı diye hatırlıyorum. Geçen yıl bayiye sordum gelip yapıyorlar 2000 civarı fiyattam bahsediyordu.
Abi hangi konudan bahsediyosunuz 4x4 le liftomatic denmi
Asıl konu lift o-matik öncelik onda olursa diğerlerinide yapacağız.
valla hem çeker hem lifti düğmeli uygun rakama yapan varsa yaptırırım ben buyuk kolaylık olur yasar abi motorun tek eksıgı bu öncelikli
https://m.facebook.com/profile.php?id=1205298962
Uygulamayi yapan kisi mustafa citir. Dileyen arkadaslar irtibata gecebilir. Uygulama yapiyormu hala bilmiyorum uzun suredir konusmadim. Yinede bizlere guzel fikirler ve oneriler verecegine eminim.
Arkadaşlar dün akşam kendisiyle görüştüm.massey ferguson 266 serisinin e.l.c sisteminin aynısı olduğunu kendi imkanlarıyla 3 tane jxc serisine uyguladığını söyledi.maddi olarak değermi bilemiyorum.
Arkadaşlar dün akşam kendisiyle görüştüm.massey ferguson 266 serisinin e.l.c sisteminin aynısı olduğunu kendi imkanlarıyla 3 tane jxc serisine uyguladığını söyledi.maddi olarak değermi bilemiyorum.
Bunu yapacak biri var mıDerinlik ayar kolları kırmızı fiatlarınki gibiyse torku yüksek bi servo motor ile bu işi yapar üstüne de herhangi bir programlama entegresi ile pottan gelen değeri servoya açı olarak bastırarak derinlik ayarını da elektronik hale getirerek kolaylaştırıp hassaslaştırabilirsiniz diye düşünüyorum.
Herkes yapabilir NailBunu yapacak biri var mı
Programlamasi potansiyometre ile acı vermesi sıkıntı geri kalanı halledebilirimHerkes yapabilir Nail
malzemeleri al, gerekli entegrasyonları yap, kodu göm, monte et, kullan