peki o videodaki motorun gücü yetti mi
Yetmiyor en son sertleştiği yerde kalıyor sert olan yerde kolların kalkma pozisyonu.
peki o videodaki motorun gücü yetti mi
Yetmiyor en son sertleştiği yerde kalıyor sert olan yerde kolların kalkma pozisyonu.
Kardeşim araya boş bir yay koyarak motor çekiş gücüne takviye yapmış olursun. Halat gerildiğinde yayı sıkıştırsın.motor biraz daha rahatlarYetmiyor en son sertleştiği yerde kalıyor sert olan yerde kolların kalkma pozisyonu.
Nasıl bi çözüm üreteceksin peki abi bu duruma
Elektronik 4 ceker biraz farklidir yag vasitasiyla gectigi icin cok zor gibi
Altta yag cikislari mevcut ama Liner motorlar ile cozemezmiyiz
İyi de bizim traktorlerde disli ile gecis mevcut yag cikisi ile nasil olacak peki
Düğme ile geçenlerde yağ destekli elektrikli motor var.
O motordan bulmak lazim iste
Bugün sanayide araştırma yaptım motorları inceledim fakat olacak motor yok onu iş makinesi sektöründe yedek parça satan/tamir eden arkadaşlarada sordum onlarda bakınıyor.
Balıkesir case servis ile gorusecegim bakalim kac para birde Manisa servise sorarım
İyi de bizim traktorlerde disli ile gecis mevcut yag cikisi ile nasil olacak peki
Ekli dosyayı görüntüle 17049
bu fotograf c serısı 4 ceker otomatık gecıs ve yag basınclı lıft automatık uygulanmıs fotograf bır kac fotograf daha vardı detaylı yanlızca bunu bulabıldım uygulayan kısı cekere devreye alırken sert gecıslerde sorun olmaması ıcın yay koydugunu soylemıstı ve ayrıca frene basıldıgında 4cekere alma ve ekranda ceker ıkazını yaktıgını soylemıstı bizde bu uygulamayı ornek alırsak yapabılıriz gıbı gelıyor