Yeni T5 Serileri Sizce nasıl?

Merhabalar Değerli trakkülüp Üyeleri;
Newholland Yeni T5
T5S
T5 Bluemaster
T5 Dual Command
T5 ELECTRO COMMAND serileri Eski td ve tr5 serilerini tutabilir mi? Siz olsanız Mf 5s yerine T5 serilerini tercih edermisiniz... Kullanan üyeler memnun mu?

Resimler ve ekler

• InCollage_20250103_191618114.jpg
    InCollage_20250103_191618114.jpg
    183.1 KB · Görüntüleme: 19
Merhabalar Değerli trakkülüp Üyeleri;
Newholland Yeni T5
T5S
T5 Bluemaster
T5 Dual Command
T5 ELECTRO COMMAND serileri Eski td ve tr5 serilerini tutabilir mi? Siz olsanız Mf 5s yerine T5 serilerini tercih edermisiniz... Kullanan üyeler memnun mu?
2023 yılında t5.110s aldım ben gayet memnunum TRACTOR OF THE YEAR finalisti olmuştu orada görüp begenmiştim
-tüm seri aynı fpt f36 motoru kullanıyor
-ilk gelenlerin motoru made in italy sonrakiler yerli üretim bendeki italy
T5S ve T5 bluemaster kabin hariç neredeyse birbirinin aynısı (t5s global model tüm dünyada mevcut diğeri iç pazar için biraz daha donanımlı versiyonu motor sanjıman birebir aynı)
-t5 dual command üsteki t5s ve t5bluemasterin aynı motor sanjıman hidrolik olmasına rağmen bölücü dişli sitemi var yani buçuklusu ve hidrolik kaldırıcı kontrolü elektronik
t5 electro ise motoru f36 tr5 gibi düşünebilirsin şanjımanı 32x32
-tüm serilerin frenleri oldukça güzel özellikle el frenleri ayak freninden bağımsız şanjıman üzerinden balata sistemli güven veriyor

ilave olarak farklılık notları
-tüm modeller düz arka aksa sahip
-t5s dar ön aksa sahip daha iyi manevrası varken diğer 3 modelin ön aksı daha geniş ve daha ağır hizmet tipi
-t5s ön arka aks arası 2350 diğerleri 2450 civarı
-içlerinde en uzunu t5s 4.6 metre diğerleri 4.4 metre sebebi ise s modelinde fabrika çıkışlı ön ağırlık uzatma var

benim favorim t5 electrocommand olanı tabi bu işler bütçeyle alakalı
ben traktörden çok memnumum ilk iş alır almaz pnömatik koltuk taktım genel olarak ta hiç arıza almadım yakıt olarak ta oldukça iyi sorunuz olursa cevaplarım aklıma gelen bu gidip canlı görmeniz tavsiyemdir
alttaki linkteki videoyu izlemezi tavsiye ederim

Son düzenleme:
Ben 20 gün önce aldım t5120 dual command 200dekar nadas yaptım konforu çok güzel hız sabitleme otomatik kuyruk mili dijital ekrani devriyajsiz frenle durma daha bi sürü özelliği var Ama performansı dahada güzel nadas yaparken 9 km hızla gidiyor *5 12 doğanlar pulluk* ile

Hayırlı olsun.
Nakliye işinde denemeniz oldu mu?
Römorkla 10 ton yük taşıyacak olsak düz yolda 30 40 km/h arası hızlanması nasıldır?
Traktörün sekmesi oluyor mu?
Motor karakteristiği kumsal olan yerler için stabil çalışmalı motor daha iyi olur, görüşündeyiz.
Kükreyen motor tipleri ıslak alanlardan kaçışta daha iyi oluyor, sizin fikriniz ve tecrübeniz nasıldır?

Hayırlı olsun.
Nakliye işinde denemeniz oldu mu?
Römorkla 10 ton yük taşıyacak olsak düz yolda 30 40 km/h arası hızlanması nasıldır?
Traktörün sekmesi oluyor mu?
Motor karakteristiği kumsal olan yerler için stabil çalışmalı motor daha iyi olur, görüşündeyiz.
Kükreyen motor tipleri ıslak alanlardan kaçışta daha iyi oluyor, sizin fikriniz ve tecrübeniz nasıldır?
Saolun hocam Allah razi olsun nakliye işimiz olmadi henüz ama düz yolda pullukla sekmiyor bu seri hem uzun hem genis tr5ler gibi deyil. Newholland t5040 var bende ondan 10 cm daha uzun 20 cm daha geniş sekme yapmaz
Motor karakteristini bilmiyorum ama başta 3600 cc motor hacmi yeterli gelirmi diye tereddütte kaldim ama tarlaya girince endiselerim gitti tork alt devirlerde bile cok yüksek hocam öyle bayılan nazlanan traktör deyil gazdan ayağını çek rolantide stop etmeden nadasa devam ediyor.