Saman nasıl bol çıkıyor dur senin tarlada israf etme sonra oda ital gelirsen önce buğday yazmayı öğrende gel aslan parçası
Saman nasıl bol çıkıyor dur senin tarlada israf etme sonra oda ital gelirsen önce buğday yazmayı öğrende gel aslan parçası
ital yazıyor abiiiSaman nasıl bol çıkıyor dur senin tarlada israf etme sonra oda ital gelir
Ben buradan yazarım yazı yı sen anlarsın ne olduğunuşunu biri ilkokula göndersin ithal ithal anladın 1 2 kere daha yazayım istersen ithal ithal
yazı yı ayrı ayrılmaz ya cahile ne anlatıyorum ben yaBen buradan yazarım yazı yı sen anlarsın ne olduğunu
Allâmeyazı yı ayrı ayrılmaz ya cahile ne anlatıyorum ben ya
bu cümle yeter sana artar hattacahille sohbet etmek güçtür çünkü cahil ne gelirse söyler diline
Kardeşim sen bence yazdıklarına biraz dikkat et. Kendinden büyüklerle konuşurken seçtiğin kelimeleride özenle seç bugday ya da buğday. Şuan nasıl laf soksam diye kudurmuşsun sanırım her şeye saldırıyorsun. Bide trakyada 600 altı alırsan yuh demişsin. Trakyanın her yeri kara kepir değil. Onuda sana bi söyleyeyim.şunu biri ilkokula göndersin ithal ithal anladın 1 2 kere daha yazayım istersen ithal ithal
kepir olsa ne yazar iç anadoludaki adam napsın güneydoğu anadoludaki adam ne yapsınKardeşim sen bence yazdıklarına biraz dikkat et. Kendinden büyüklerle konuşurken seçtiğin kelimeleride özenle seç bugday ya da buğday. Şuan nasıl laf soksam diye kudurmuşsun sanırım her şeye saldırıyorsun. Bide trakyada 600 altı alırsan yuh demişsin. Trakyanın her yeri kara kepir değil. Onuda sana bi söyleyeyim.
kudurmuşum ha bide sen kimsin beKardeşim sen bence yazdıklarına biraz dikkat et. Kendinden büyüklerle konuşurken seçtiğin kelimeleride özenle seç bugday ya da buğday. Şuan nasıl laf soksam diye kudurmuşsun sanırım her şeye saldırıyorsun. Bide trakyada 600 altı alırsan yuh demişsin. Trakyanın her yeri kara kepir değil. Onuda sana bi söyleyeyim.
dap olmuş 5000 tl daha savunuyorlar ya yazıkKardeşim sen bence yazdıklarına biraz dikkat et. Kendinden büyüklerle konuşurken seçtiğin kelimeleride özenle seç bugday ya da buğday. Şuan nasıl laf soksam diye kudurmuşsun sanırım her şeye saldırıyorsun. Bide trakyada 600 altı alırsan yuh demişsin. Trakyanın her yeri kara kepir değil. Onuda sana bi söyleyeyim.
nasıl bişey olmazBilader bir kere kendini üstün görerek konuşmayı bırak benimde iki senelik duran gübrelerim oluyor nem olmadığı sürece ve aşırı üst üste gelmediği sürece birşey olmaz
İşte siz bu sunuz . İşinize gelince terbiyeli ,saygılı ileri görüşlü vs siniz.
Adamın dedesini niye karıştırıyorsun işine gelmiyor sa yapma . Millete sarmayı bırak .
Büyük ihtimal ikiniz de aynı düşünceye sahipsiniz onun için içiniz rahat belli oluyor çok iyi böyle devam et
Su göstermeyinKardeşim sen bence yazdıklarına biraz dikkat et. Kendinden büyüklerle konuşurken seçtiğin kelimeleride özenle seç bugday ya da buğday. Şuan nasıl laf soksam diye kudurmuşsun sanırım her şeye saldırıyorsun. Bide trakyada 600 altı alırsan yuh demişsin. Trakyanın her yeri kara kepir değil. Onuda sana bi söyleyeyim.
cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabınaCahilin en büyüğü kendini akıllı sanan dır çünkü mal olduğundan haberi yoktur
Kardeşim sen bence yazdıklarına biraz dikkat et. Kendinden büyüklerle konuşurken seçtiğin kelimeleride özenle seç bugday ya da buğday. Şuan nasıl laf soksam diye kudurmuşsun sanırım her şeye saldırıyorsun. Bide trakyada 600 altı alırsan yuh demişsin. Trakyanın her yeri kara kepir değil. Onuda sana bi söyleyeyim.
Kepir olsa çok şey yazar. Yüksek organik madde, yüksek su tutma kapasitesi, yüksek verim. İç anadoluda gap bölgesinde yüksek verim alanlar yok mu ?. O bölgelerde sadece buğday mı ekiliyor ?kepir olsa ne yazar iç anadoludaki adam napsın güneydoğu anadoludaki adam ne yapsın