Bölgenizde gübre fiyatları

Uygulamadaki fiyat listesi

Resimler ve ekler

• Screenshot_20210323-225459_Tarfin.jpg
    Screenshot_20210323-225459_Tarfin.jpg
    69.1 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_20210323-225511_Tarfin.jpg
    Screenshot_20210323-225511_Tarfin.jpg
    52.3 KB · Görüntüleme: 97
Allah sonumuzu hayır eylesin yarın destek yatcak onun üstüne ekleyip alcaz bizde ama bu gidişle fazla atamayacağız tarlalara hayvanlarımızın gübresini tarlaya atamıyoruz domuz gelmesin diye domuz olmasa koyun inek gübresiyle ıdare edilebilirdi bu senelik. Seneye ne olur bu fiyatlar Allah kerim.

İşe bakın yahu her gün gübre fiyatı takip eden dünyada kaç ülke üreticisi vardır acaba?

Hayır gübre fiyatı takibetmekle kazanılmayacak orası kesin.

gübre fiyatının

1-) takibini bırak, 2-)borçlanmadan alabiliyorsan al at fiyata bakma, 3-) alamıyorsan borçlanarak alma ve atma iş olacağına varır..

çünkü günümüz dünyasında borç üretimden çok daha önemi bir kriter konumundadır.

Taban gübre çok pahalandı 300 yakın yer ekilecek 5 ton atsak en az 17 bin tutar dap atamayız zaten bu senenin tüm karıda gider Allah bereket versin ne deyım ki iş yapıyım dıye azim edıyorum hesap edıyorsun geri azim kırılıyor 😢😢😢

Taban gübre çok pahalandı 300 yakın yer ekilecek 5 ton atsak en az 17 bin tutar dap atamayız zaten bu senenin tüm karıda gider Allah bereket versin ne deyım ki iş yapıyım dıye azim edıyorum hesap edıyorsun geri azim kırılıyor 😢😢😢

moderen tarıma geçiyoruz işte

gübresiz ilaçsız tohumsuz, mazotta pahalı tarlayı hiç sürmeden sadece ürün toplamaya gideceğiz daha ne :LOL:

avucumuzu mu yalarız Allah ne verdiyse toplarmıyız oraklan tırpanlan artık...

Çok hak
Çok haklısın vallahi! Bütün kazandığımız parayı artan gübre, mazot ve ilaca gidiyor. Bu tarımın sürdürülebilir bir yanı kalmadı artık galiba

Gübre fabrikalarımı yetkili yoksa devlet mi kardeşim hangisi yetkili bir tanesi üstündür diye düşünüyorum, oda devlet!! Ozaman kim dur demesi gerekiyor sen söyle

bilmiyom o kadar kafam çalışsa çiftçi olmazdım gider en üstün ben olurdum

sonrada üstünüm ya nasılsa koy memleketin gidişatına derdim hiç bu meseleleri gündeme taşımaz taşıtmazdım

haa çok zınaran olursa

ne zammı? kim zam yapmış? yok öyle şey olmaz hiç olmadı derdim milletin gözünün içine baka baka...

işi bilemedik yani yapacak bişey yok.

Ya abi sürdürülse bile moral bırakmıyor önünü göremıyorsun nolacak nasıl olacak içinde hep bir şüphe
Şuan mısır ekimi ne hazırlanıyoruz fakat elimizde bir tane bilgi yok. Kaç bin dönüm mısır etkiliyor ülkemde bilmiyorum. Fiyat ne olacak bilmiyorum. Bu sene don olacak mı kuraklık olacak mı başka zarar gelecek mi bilmiyorum ama ekmekten başka çarem yok ve bunu devlette çok iyi biliyor. Gariban çiftçi bişeyler ekecek para etmezse seneye başka bişey eker artık

pandemi bitmedi şu zor dönemde ekilmedik yer kalmasın derdim size birde ara gazı verirdim

nasılsa tohum vermiycem gübre vermiycem, ilaç vermiycem mazot vermiycem tarlada çamura girmiycem batmıycam çıkmıycam

nerden bulursunuz kazanırdamı bulursunuz borçlanırdamı bulursunuz artık geceyi gündüzemi eklersiniz nasıl bulsanız bulun nasıl yapsanız yapın

memleketi kurtaracanız derdim bu zor dönemi atlatacaz derdim

Allahın izniyle tabikide

sizde kuratırırsınız nasılsa ekilmedik yer bırakmazsınız kazanacaksınız ya hesapta.