türkiyede ne zaman bişeyin azaldığını gördünArkadaşlar bu artışa dur diyecek bir yetkili yok mudur ? Bu nedir böyle her gün artıyor bir günde azalsın be mübarek !!
Konya dap peşin 4500İyi akşamlar dostlar, abiler gübre satışları durmuş galiba gübre alamadık. Bölgenizde durumlar nedir?
Gübre yok cekiyorlar fiyat vermeyi bırak
Sivas merkezdemisiniz hafikte gubre sıkıntısı yok ben 33 luk aldım 33 luk bitti ure ve sülfat çoktuGübre yok cekiyorlar fiyat vermeyi bırak
Arkadaşlar bu artışa dur diyecek bir yetkili yok mudur ? Bu nedir böyle her gün artıyor bir günde azalsın be mübarek !!
Taban gübre çok pahalandı 300 yakın yer ekilecek 5 ton atsak en az 17 bin tutar dap atamayız zaten bu senenin tüm karıda gider Allah bereket versin ne deyım ki iş yapıyım dıye azim edıyorum hesap edıyorsun geri azim kırılıyor
Bilmiyorum artık hesap etmeyeceğim yoksa psikolojim bozuluyor ne desek boşmoderen tarıma geçiyoruz işte
gübresiz ilaçsız tohumsuz, mazotta pahalı tarlayı hiç sürmeden sadece ürün toplamaya gideceğiz daha ne
avucumuzu mu yalarız Allah ne verdiyse toplarmıyız oraklan tırpanlan artık...
Gübre fabrikalarımı yetkili yoksa devlet mi kardeşim hangisi yetkili bir tanesi üstündür diye düşünüyorum, oda devlet!! Ozaman kim dur demesi gerekiyor sen söylebu artışı illaki bir yetkili yapıyor zaten yetkisizler artış yapmazki.
Çok haklısın vallahi! Bütün kazandığımız parayı artan gübre, mazot ve ilaca gidiyor. Bu tarımın sürdürülebilir bir yanı kalmadı artık galibaTaban gübre çok pahalandı 300 yakın yer ekilecek 5 ton atsak en az 17 bin tutar dap atamayız zaten bu senenin tüm karıda gider Allah bereket versin ne deyım ki iş yapıyım dıye azim edıyorum hesap edıyorsun geri azim kırılıyor
Ya abi sürdürülse bile moral bırakmıyor önünü göremıyorsun nolacak nasıl olacak içinde hep bir şüpheÇok hak
Çok haklısın vallahi! Bütün kazandığımız parayı artan gübre, mazot ve ilaca gidiyor. Bu tarımın sürdürülebilir bir yanı kalmadı artık galiba
Gübre fabrikalarımı yetkili yoksa devlet mi kardeşim hangisi yetkili bir tanesi üstündür diye düşünüyorum, oda devlet!! Ozaman kim dur demesi gerekiyor sen söyle
Şuan mısır ekimi ne hazırlanıyoruz fakat elimizde bir tane bilgi yok. Kaç bin dönüm mısır etkiliyor ülkemde bilmiyorum. Fiyat ne olacak bilmiyorum. Bu sene don olacak mı kuraklık olacak mı başka zarar gelecek mi bilmiyorum ama ekmekten başka çarem yok ve bunu devlette çok iyi biliyor. Gariban çiftçi bişeyler ekecek para etmezse seneye başka bişey eker artıkYa abi sürdürülse bile moral bırakmıyor önünü göremıyorsun nolacak nasıl olacak içinde hep bir şüphe