BAŞAK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ.?

Ynt: BAŞAK TRAKTÖRDE YENİLİK OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ BEKLENTİLERİNİZ?

kral39 link=topic=18337.msg170230#msg170230 date=1238761666' Alıntı:
amacım sana laf atmak deil.ben başakta kullandım,steyrda kullandım..inşallah bigün valtra 85 ile 85 lik başağın yan yana yaptıkları işleri görürsün...volvo motora iyi sayılmaz dersen sana diyeceğim bişi yok....
volvo diosun da arkadas şunun bi yakıtına bak tl100 den bi farkı yok parca desen ayrı adamın ewine incir ağacı

naıl_59 link=topic=18337.msg176056#msg176056 date=1241129087' Alıntı:
volvo diosun da arkadas şunun bi yakıtına bak tl100 den bi farkı yok parca desen ayrı adamın ewine incir ağacı
walla biz iki senedir kullanıyoruz ne ağaç war nede incir :D 100 dönüm arazisi olan adam alırsa tabii yakıtı çok göze batar....bizde fazla arazi yok fakat balya makinasına koştuğumuz için gerekli bi traktör..2073 başağıda taktık makinaya arkasını doğrudu...bide yedek parça konusunda Tekirdağlısın ama hattatın çerkezköy fabrikasını bilmiosun...a serisi Türkiye üretiliyor.babaeskiden sipariş ettiğimizde en geç 1 günde parça elimizde..tabii ki a serisi valtra için geçerli bu..

doğru soluon cerkezde barca elımıze aynı gun ıcınde geldı onda sorun yok akrabamız calısıo fabrıkada dayısına a 75 mı ne aldırdı 1 hafta ıcınde gerı werdı adam motoru cekıs we konfor super ama bizim yerlerımıze uymadı asırı yuk altında fazla yaktı

naıl_59 link=topic=18337.msg176522#msg176522 date=1241337238' Alıntı:
doğru soluon cerkezde barca elımıze aynı gun ıcınde geldı onda sorun yok akrabamız calısıo fabrıkada dayısına a 75 mı ne aldırdı 1 hafta ıcınde gerı werdı adam motoru cekıs we konfor super ama bizim yerlerımıze uymadı asırı yuk altında fazla yaktı

A75 LER COK YAKIYOR HAKLISIN HATTA VALTRA A SERISI BIRAZ KALITESIZ BI SERI OLARAK TASARLANMIS GIBI FAKAT 1 HAFTADA ASIRI YAKTIGINI HEMDE 0 TRAKTORUN NASIL TESPIT ETTINIZ .. ONU ANLAYAMADIM...

deneme için getırdı saat yapmıs motor akrabadad yesıllerden war 75 oda cok yakıodu 2 yıl kullandı sonra case aldı ama memnunmu bilmem

Ynt: BAŞAK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ.?

hararet konusunda bır numara basak ,arkadaslar tanımamm ustune motor, yasadıgım olayı baska motor olsaydı kesın yatak sarardı.motorunda yag problemı var cok yag kacırıyo jontalar ve kecelerı saglam degıl ayrıca alyan baslıklı vıdaların olması sorun sıkılmıyo tam olarak hararet sureklı yesılın ortasında kalır gecmıs hayatta gecen dıyen varsa sorunludur

birde km saatı cok ıyı degıl sıstemı ıse yaramaz hayatta verım alamazsınız benımkı sorunluydu sureklı motora gıren ucu kırıyodu sıstemı komple degıstırdım yıne sorun devam ettı

şu VALTRA ya VOLVO diyen arkadaş valtranın tek bi yerinde bulabilirmisin VOLVO yazısını çok ara hatta herbi köşesine bak bulamazsın. siz düşünebiliyomusunuz arkadaşlar dünyaya hükmetmiş bi marka kendi traktör yapmıcak valtra adı altında kendini gizlicek
ben en eski volvo kullanıcılarındanım biçer döver i traktörü mevcut şuan bizde t650 ve t 814 var bunların motor bloklarında BM VOLVO yazar hepsinde peki valtranın neden hiçbiyerinde yazmıo??
başak konusuna gelice yeni 2085 mi valtra a 85 mi derseniz eğer
herzaman 2085 derim parça ucuz alırken fiyat ucuz yakıt az ikiside topragına göre ya 4 lü çekio yada 5 li ozaman gerek yok diorum

yaw bizde bi başak 2043 war boş 4 tonluk romoğu zor götürüyor yaw ? ama gerçektn 3 sendr bizde daha hiç bir masrafı olmadı!

bende hem erkunt 60 e hemde başak 7375 var erkunt yeni kasa erkunt geldiğinden beri sorun çıkarıyo hep servise götürüyorum başak ı servise bir kere götürdüm ondada yağ çubuğunu göstermeleri için çift sürer iken erkunt un 4*4 ün şaftı çıktı ama başakta öyle olmaz başak şaft ı kırar geçirir o yüzden onu çok kullanıyorum ama erkunt çook rahat traktör yapmış onu da ii buluyorum

Ben tarımla uğraşan bir makina mühendisi olarak başak firmasının tüm traktör sistemini baştan aşağı masaya yatırması gerekir. Özelikle motorlarında comon rail teknolojisini uygulamayı düşlünmeli. motor teknolojisi çok düşük. Bende Jhondeere 5403 var dayımda da başak 2073 sh var. benden 1 sene sonra aldı motor bloğunda sürekli yağ sızması var. bu da motorun işçiliğinin iyi olmadığını gösteriyor. Özelikle görünüş açısından da sıkıntıları var. daha estetik bir tasarım yapılabilir. Malesef türk sanayici az işle çok para kazanma heveslisi olduğu için bu tarz değişiklikler çok zor olur. Fabrika yönetimi ayırsın bakalım şöyle bir 10.000.000 dolar argeye o traktör ne olur. bizim eksiğimiz bu. tabiki birde doğru mühendislerle çalışma.

ben bir başak kullanıcısı olarak şunu istiyorum en azından ileri geri mekanik şifttle koysunlar

motoru değiştirmeleri lazım..daha iyi bi motor konulmalı bence...

arkadaşlar her şeyden önce bu motoru piyasada tanıtacak olan bayiiler değil çifçilerdir.erkunt tanıtım videoları çekiyor ne diyoruz yok bu böyle hileli yok şu şöyle hileli.motoru çifçiler tanıtır.ben Edirne/Keşandanım.buradada steyr kullanılır.steyr üretimi durduktan sonra millet başaklara bakmaya başladı.fakat başak traktörde çok eksik vardı.sıfır gelen motor 5-6 kez fabrikaya yollanırmı?Arkadaşlar başak ilk önce halkla ilişkiler müdürünü değiştirmeli.Halkla ilişkisi olmayan görev bilinci olmayan insanları koyarsa daha çok yerinde sayar.Daha sonra içten dışa gidilmeli.ilk önce fabrikası rektefeye girecek.çürük,iş yapmayan insanlar uyarılacak.iş yapmamaya devam ederse atılacak.daha sonra bayilere eğitim verilecek.bir bayii sattığı motora elbette çok iyi diyecek.fakat sattığı motor markasını bırakıpta diğer markaya geçtiği zaman önceki markayı yerden yere vurupta o motorlar şöyle böyle kötü demeyecek.adam gibi dürüst bayilere iiş verilecek.yada firma olarak bayii açılacak bayide duran adama aylık maaş verilecek.sattığı her motor başınada komisyon alacak.fabrika sattığı her motorun arkasında duracak.yenilik yaptık diyorsanız bunları tanıtmak için oynanmamış motorlarınızı çifçiye verip deneteceksiniz.o motoru verdiğiniz zaman o çifçi beğendiği zaman o çifçiyle beraber 5 kişide motor alır.düşüncelerim bunlar...inşallah dikkate alınır.EFSANE STEYRcı DOĞANCAN:D

Valla biz pancarla uğraştğmz için mecburen bulunduruyoruz. Eskiden 2073 tek çeker wardı şimdi çift çeker ( eski kaporta ) olanlardan aldk. Büyük traktörü kullanmaya gerek bile duymuyoruz. Her işimizi görüyo. Yakıttada cimri. Çekiş olarak eski başakla kıyasladm almadan önceki düşüncelerim tamamyle yanlışmış bence başşaktan beklenmedik performans...

kac para ve nerde kac saatte lastik motor durumu nasil

arkadaşlar 2060 turbo interkol yüksek filatform çeker kullanan varmı yakıt performans nasıl olur arkalastikler 14/30 olsa