BAŞAK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ.?

Ynt: BAŞAK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ.?

bu başak ve steyr deki 'SH'
ibareleri ne anlama geliyor.

ibrahim545 link=topic=726.msg906543#msg906543 date=1405869597' Alıntı:
bu başak ve steyr deki 'SH'
ibareleri ne anlama geliyor.
basakta sh olan modelde 16 ileri 8 geri buçuklu şamzuman var s olan modelinde ise 8 ileri 2 geri vites seçeneği var

S serilerde de buçuk var diye biliyorum. Ben daha çok açılımını anlamını merak ediyorum.

Bir sorum daha olacak.
Sağ yandaki diferansiyel kilidinin çalışma prensibi nedir. Kilitte durması için sürekli basılı tutmak mı gerekiyor?

selam kardeşler bende 2000 başak kullandım tek çeker altı sene memnundum birilerin gazına geldim 65*70 civt çeker tümosan aldım başağı aradım ve sattım iki sene önce ls plus 70 aldım şuan çok memnunum

bizde var tek söyleyebileceğim diğer markalarla aynı işi yapıp aynı mazotu yakar tek farkı fiyatı daha ucuz

[/QUOTE]
kadir 36 link=topic=726.msg906554#msg906554 date=1405873883' Alıntı:
basakta sh olan modelde 16 ileri 8 geri buçuklu şamzuman var s olan modelinde ise 8 ileri 2 geri vites seçeneği var
ne alakası var arkadaşlar pek bişey ifade etmiyor harfler .yani erkunttaki gibi e serisi luksü yok.başak sh ile başka bir harf olsun fark yok şanzıman aynı herşey aynı. fakat be serisi plus serisi ve 2060 serileri birbirinden farklı.

emrahyildirim link=topic=726.msg920425#msg920425 date=1411150553' Alıntı:
ne alakası var arkadaşlar pek bişey ifade etmiyor harfler .yani erkunttaki gibi e serisi luksü yok.başak sh ile başka bir harf olsun fark yok şanzıman aynı herşey aynı. fakat be serisi plus serisi ve 2060 serileri birbirinden farklı.
arkadaşım aldı 2050s onda 8 ileri 2 geri vardı köyümüzde de 2050 sh vardı onda da 16 ileri 8 geri vardı ben ona müteakipssöyledim bunu

SH : senkromeç + hidrolik

ASH : arazi + senkromeç + hidrolik

DTT : dört çeker + turbo + tenteli

DKK : Dört çeker + kabinli + klimalı