BAŞAK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ.?

: : BAŞAK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ.?

insomnia link=topic=726.msg18325#msg18325 date=1206199584' Alıntı:
önemli konularda sınıfta kaldığını hissettim umarım yanılmıyorumdur
eminol yanılmıyorsun

: BAŞAK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ.?

gezinti işlerde az yakıoo bizim biçer şöföründe de var yüke girdiği zaman fazla yakıoo diyor ama bu yeni tiplerde bi değişiklik varsa bilemem bence güzel motor

Ynt: BAŞAK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ.?

yağmı akıtmış karıştırmıyon dmi kardeş öle bişey görmedim daha ama bundan sonra görmem herhalde bnmkinde hiç öyle bi problem yok

herkese selam ben de aranıza yeni katıldım edirnenin keşan ilçesindenim adım doğancan bizdede 84 model 8073 steyr var aynı klasmanda yakıtta çekişte vs de üstüne motor tanımam ama BAŞAK DEĞİL STEYR tarlada büyük 7 li patlatan diyorlar ona 2 tane daha ekledik oldu 9 ' lu ama motor 3 takviyede banamısın demiyo aynı yerde 70-56 çingene yapısı 9 lu kıvrık kaz ayağı çekti patinaj üstüne patinaj ben bu gün aynı yerde aynı makinayla tabi altımda steyr var yalansız 1 ile rolentide ne patinaj ne bayılma takır takır çekti STEYR ole boş motor değil

doganbey1 link=topic=726.msg36426#msg36426 date=1211143871' Alıntı:
herkese selam ben de aranıza yeni katıldım edirnenin keşan ilçesindenim adım doğancan bizdede 84 model 8073 steyr var aynı klasmanda yakıtta çekişte vs de üstüne motor tanımam ama BAŞAK DEĞİL STEYR tarlada büyük 7 li patlatan diyorlar ona 2 tane daha ekledik oldu 9 ' lu ama motor 3 takviyede banamısın demiyo aynı yerde 70-56 çingene yapısı 9 lu kıvrık kaz ayağı çekti patinaj üstüne patinaj ben bu gün aynı yerde aynı makinayla tabi altımda steyr var yalansız 1 ile rolentide ne patinaj ne bayılma takır takır çekti STEYR ole boş motor değil

steyrin 70-56 ya göre üstünlüğü ince tekerli olması eğer tarla sertse ince teker daha iyi tutunuyor tarla kaba ise kalın teker daha ava ntajlı aynı şey fordlar içinde geçerli

bence küçük çiftçiye hizmet edebilecek ucuz parçası olan uygun traktör yakıt tüketimide baya az

güzel bi traktör hemde türk malı gurur duyuyoruz

SELAM ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM BİZDE 2007 BAŞAK 2073 VAR.GERÇEKTEN GÜZEL MOTOR VİTES SEÇENEĞİ ÇOK 16+8 TARLADA İSTEDİĞİN İŞE GÖRE VİTES VAR. YAKITI AZ FİAT 640 KULLANDIK 26 YIL BAŞAĞIN ÇEKİŞİ GÜZEL. FRENLERİ SÜPER .

selam arkadaşlar ben yeni üyeyim öncelikle yorumlarınız cok güzel hepsi birbirinden farklı buda normal dir.herkesin görüşü aynı olamaz bende başa2073 kullanıyorum 1,5seneden beri cok rahat iş motorda değil üzerindeki şöförde cok önemli 10 yıllık tamirciliğimde var yerine göre artısı ve eksisi var tamam ama bana göre cok kullanışlı bir motor vitesleri cok güzel bucuk olayında haraet olayına gelince kullanıcıya bağlı sıkıştırmazsan normal yeşilin ortasında daha gecmez BURSA/MUSTAFAKEMALPAŞADAN ŞENOL

2005 yılında bir yakınımıza 2073 aldık orjinal kabinli , 2. traktör olarak küçük işlerde kullanıp mazotan ve zamandan tasarruf için aldı kendisi. Fakat eski Steir lerin dayanıklılığını aradaık bu traktördede ama aldığından bu yana ufak tefek sorunları bitmedi. Mesela birçok yerinden yağ kaçırıyor , ön tekerler bilyası değişti , hidrolik kollarında bulunan oynar başlık değişti , kabin kapıları bozuldu , bunlar ilk aklıma gelenler. Yerli malından yanayım , ama yerli üreticiler bana göre daha işçilik ve malzeme kalitesi bakımından daha çok yol kat etmeleri lazım. Son teknolojilerin hepsinin yerli üretim traktörlerde olmamasını anlayabiliyorum , sonuçta maliyet artıyor , ucuza ürün sunma imkanı kalmıyor. Ama malzeme kalitesinin ve işçilik kalitesinin düşük olmasını kabullenemiyorum. Bu sorun da tüm yerlilerde var , MF de , NH da , Erkunt ta , ve diğer yerlilerde. Gelen yabancılarında hepsi süper işçilik ile gelmiyor :)

valla ben görüşlerimi sölim cumartesi günü slaj yaptım beni 70 66
komşunu başak çift çeker 2006 model geldi slajı cinemek için hemde arabaları falan getirdi
sabah mazot koyalım dedim kaputun ortasında deponun girişi mazot koyana kadar akla karayı seçtik
aküler kabindeydi hoşuma gitmedi valla az daha uzun yapamamışlar
slajın üstüne çıkarken acayip gaz verdi bizim 70 66 o gazla uçardı resmen arkadan çıkarıd valla
bayır yukarı bek gaz yemiyo gibime geldi

hacker_nazmi link=topic=726.msg69781#msg69781 date=1219961574' Alıntı:
valla ben görüşlerimi sölim cumartesi günü slaj yaptım beni 70 66
komşunu başak çift çeker 2006 model geldi slajı cinemek için hemde arabaları falan getirdi
sabah mazot koyalım dedim kaputun ortasında deponun girişi mazot koyana kadar akla karayı seçtik
aküler kabindeydi hoşuma gitmedi valla az daha uzun yapamamışlar
slajın üstüne çıkarken acayip gaz verdi bizim 70 66 o gazla uçardı resmen arkadan çıkarıd valla
bayır yukarı bek gaz yemiyo gibime geldi

şimdi başaklarda öle bir sorun yok gaza bastınmı ucar evelallah.. tabi %100 hiç bir üretilende tam olmaz kul yapısı birde binici için gecerli olması lazım benim kanatimce. .

Bizimkide 2005 model oda öle gaz yemiyor

başak 2073sh hakkındaki düşüncelerim çok güzel kullanımı rahat sağlam çeki gücü muhteşem traktörler mazottan tasarruf sağlayan emsallerine göre az mazot yakan hidrolik sistemi en sağlam olan traktörler emre bircan