1000 saat mi ? 1988 den 1996 ya kadar, artı 1999 dan 2004 e kadar MF kullandık. Bir gün yağ koyduklarını görmedim, duymadım, koymadım, ihtiyaç da duymadım.
Nedir bu Zetor fırtınası, gelip formu çarpıp gidiyor
Geçen gayet güzel bir şey yazdım. Zetorcular işine geleni görüyor demek ki..
Servisin önünde 8441 ya da öyle hatırladığım bir model vardı, Kimin bu motoro, gayet güzel çekişi var usta dedim. Dünyayı çekse ne yazar kaç gündür burada boş yatıyor. Parça bekliyor dedi.. İş orada biter.. Evet belki çok kaliteli sağlam 5 ya da 10 senede bozuluyor arıza çıkarıyor da olabilir; lakin, işimi yarıda bırakacaksa MF 135 e, FIAT 450 ye biner işlerimi ağır ağır yaparım daha iyi.. En azından işlerim yarıda kalmayacak kalsa da bir ya da iki gün ara vereceğim.
Zetor um var bozuldu, servisi yok. Koydum kapısına dükkkanın parça bekliyorum. Bana hangi servis ya da tamirci yedek traktör verecek? NH servisi veriyor ama..
Kötülemek için değil, servis ve bayii ağı artsın almazsam adım da Mustafa değil.. Benim aklım gidip geliyor arada ama bu kadar övgüden sonra de ne bileyim silahşör mü, trol mü tutular sizi anlamakta zorlanıyorum.. Hiç mi kötü bir yanı olmaz bu kul yapısının.. Konfor demeyin, ben çift çeker parası ile tek çeker alanlardanım, konfor çok önemli değil..
Ek olarak, petrol ün orada 2-3 ay boş yatan 10641 i de ekleyeyim. Bayadıri gitmiyorum belki hala bıraktığım yerde aşıklarını bekliyor olabilirler ..