Aynı güçte daha iyisi varmı ?

Herkişi herkesin motoru kendisine güzel olduğunu biliyor ama kendi malına gelince övmekden yere göğe sığdıramıyor.Mf'ninde Zetorunda çapı gücü belli.Herşey güç,yakar-çeker değil.Keza Herşeyde ikinci el değeri konfor ergonomi de değil.Birinin a özelliği iyi olur birinin ise b özelliği iyi olur.Otomobilde ne ise traktörlerde de hemen hemen o.Şunu da söyleyim bende Fiat 640- Mf 135-ve eniştemle beraber kullandığım Nh 60-66 var.Ve Markası önemli değil 150-200.000 tl lik traktörler komşu tarladan ben kadar verim alamıyolar.Kaç adet ileti olmuş kimin zetor mu mf mi sorusuna bir kanaati oldu sanki.TRAKTÖR AMAÇ DEĞİL ARAÇTIR !!!

Sorun o değil kardeşim problem bu arkadaşların (zetorcular) her başlığa girip zetorda zetor demeleri yoksa kimsenin malına bişey demiyoruz.

doğru konuşmuşsunuz ama yaradan insana bir akıl vermiş mantık vermiş hesap kitap vermiş biz objektif bir şekilde karşılaştırma yapıyoruz. MF nin 75 beygir çiftçekeri 5410 kaç para ve diğerlerinin ederi nedir kaç beygir denk geliyor fiyat olarak bir bakın lütfen.
Doğru haklisin mf demek para demek bizim köyden biri geçen sene 3085 aldi 45 bin civarında tek çeker güzel para yapıyo haklisin Reşat altını ama velakin 4 pulluğu çekmiyor 11kultivator kullaniyor 3 pulluk kullaniyor badanajliyo şimdi o adammi daha akıllı ben 35 aldım 5 pullukgu banamisin demiyolar 13kultivatoru 2 vitesle çekiyor iş yapmadık traktore para bağlamak akilliliksa soruyorum sana kim daha akilli

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1000 saate ulaşmış Perkins motorlu MF mazotu sek içemez yanına 15-40 yag bidonunu alacaksın yoksa çarpar :)

1000 saat mi ? 1988 den 1996 ya kadar, artı 1999 dan 2004 e kadar MF kullandık. Bir gün yağ koyduklarını görmedim, duymadım, koymadım, ihtiyaç da duymadım.

Nedir bu Zetor fırtınası, gelip formu çarpıp gidiyor :) Geçen gayet güzel bir şey yazdım. Zetorcular işine geleni görüyor demek ki..

Servisin önünde 8441 ya da öyle hatırladığım bir model vardı, Kimin bu motoro, gayet güzel çekişi var usta dedim. Dünyayı çekse ne yazar kaç gündür burada boş yatıyor. Parça bekliyor dedi.. İş orada biter.. Evet belki çok kaliteli sağlam 5 ya da 10 senede bozuluyor arıza çıkarıyor da olabilir; lakin, işimi yarıda bırakacaksa MF 135 e, FIAT 450 ye biner işlerimi ağır ağır yaparım daha iyi.. En azından işlerim yarıda kalmayacak kalsa da bir ya da iki gün ara vereceğim.

Zetor um var bozuldu, servisi yok. Koydum kapısına dükkkanın parça bekliyorum. Bana hangi servis ya da tamirci yedek traktör verecek? NH servisi veriyor ama..

Kötülemek için değil, servis ve bayii ağı artsın almazsam adım da Mustafa değil.. Benim aklım gidip geliyor arada ama bu kadar övgüden sonra de ne bileyim silahşör mü, trol mü tutular sizi anlamakta zorlanıyorum.. Hiç mi kötü bir yanı olmaz bu kul yapısının.. Konfor demeyin, ben çift çeker parası ile tek çeker alanlardanım, konfor çok önemli değil..

Ek olarak, petrol ün orada 2-3 ay boş yatan 10641 i de ekleyeyim. Bayadıri gitmiyorum belki hala bıraktığım yerde aşıklarını bekliyor olabilirler ..

Son düzenleme:

Doğru haklisin mf demek para demek bizim köyden biri geçen sene 3085 aldi 45 bin civarında tek çeker güzel para yapıyo haklisin Reşat altını ama velakin 4 pulluğu çekmiyor 11kultivator kullaniyor 3 pulluk kullaniyor badanajliyo şimdi o adammi daha akıllı ben 35 aldım 5 pullukgu banamisin demiyolar 13kultivatoru 2 vitesle çekiyor iş yapmadık traktore para bağlamak akilliliksa soruyorum sana kim daha akilli

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizin beğenmediğiniz o traktörü satsa en baba zetoru alır demekki var bişey. Ayrıca sizin köylünün MF si problemli diye bütün geneli bağlamaz. Ban iki tane ilan paylaştım biraz yukarıda ankara kirazoğlu galeriden
MF 285s 1998 model olanı hemde eski tip rotlu fiyatı ile
sizin zetor 84 beygir olanın çift çekeri aynı para acaba satan aynı adam tek çeker 75 beygir tarktör ile 84 beygir 2009 model çiftçeker traktöre neden aynı parayı istiyor bir düşün bakalım.