Merhaba epey bilgilendiğini we öğrendiğini düşünmeye başlamıştık ki falso werdin.
T.C. Sınırları içinde TRAPEZ SAÇ Çatının altında haywan bakılmaz, öğrenelim we öğretelim lütfen...
Çatı en azından ATERMİT ya da bildiğin Kiremit olsa ondan daha iyi olur...
Bir tane TRAPEZ SAÇ ın altında yazın otur bakalım haywanlarla beraber oturabiliyor musun.
En gıcık olduğum şeydir, çiftlik geziyoruz eşin dostun basıyorlar hawayı haywanlar Awusturya'dan, düweler 12.000TL falan filan inter milan çiftlik beton yığını, çatıya bi bakıyorsun TRAPEZ SAÇ. İşte bütün anlatıklarını götürdü.
Sıcak we dolayısı ile ısı stresi yüksektir bizim memleketimizde, dolayısı ile süt,döl we tohum aşılama zamanlarımız optimum değerlerde değildir.
Haywancılık yapacaklar TRAPEZ SACı unutun...
Teşekkür ederim .
Hayvanlar konusunda az çok şey öğrendim ama yapı işleri hiç ilgili olduğum bir konu değil . Saç çatı dedim ama asıl yapmak istediğimin ismini bilmiyorum . Atermit dediğiniz o sanırım. Yapmak istediğim şey metal, sıcağı tutan bir şey değil. Kendi evimizin balkonunda da kullandığımız bir malzeme. İsmini bilmiyorum... Tırtıklı bir yapısı var, ondüle deniyor herhalde.
Zaten bu hayvanları soğuktan değil, sıcaktan korumak lazım. Bunun bilincindeyim. Bu durumu bile bile hayvanlara zarar verecek bir şey yapmam.
İş yavaş yavaş ciddiye bindikçe ahır konusunu araştırmaya başladım. Sora sora öğreneceğiz bunu da...