Arkadaşlar gebe angus fiyatlarını bilen varmı
Bursa Erginler Angus Çiftliğinde 12 bin ₺.
Arkadaşlar gebe angus fiyatlarını bilen varmı
Bursa Erginler Angus Çiftliğinde 12 bin âº.
ben sordum 12500 tl gebe düve önden 2500 tl kapora alıyorlar. ziraat bankası 5 yıl 0 vadeli krediye uygun hayvanlar.
Hocam ziraat bankasına boşuna gitmeyin ben çok gittim adama postun kıllarını saydırıyorlar. ne kredisi. az al sermayenle al. gerekirse tek hayvan al.
Bursa Erginler Angus Çiftliğinde 12 bin âº.
ben sordum 12500 tl gebe düve önden 2500 tl kapora alıyorlar. ziraat bankası 5 yıl 0 vadeli krediye uygun hayvanlar.
kardeş sen bu hayvancılık işine gireceksin herhalde Allah işini rast getirsin. yolunu açık etsin. Daha önce dediğim gibi, sermayenin bir kısmı cebinde dursun. daha az hayvanla başlayıp adım adım, gıdım gıdım sabırla ilerle. bankalara da çok gitme. unutma Sabırla adım adım, gerekirse gıdım gıdım karınca gibi.
ithal olanların fiyatını nerenden aldınızAmasya saçlılar angus çiftliğinden benim aldiğım fiyat;
2/6 aylık gebe düve 11.500 tl
10 aylık boş düve 8.000 tl
Ithal angus charloais limousin
5 aylık gebe düve 2650 euro
10 aylık boş düve 1400 euro
Amasya saçlılar angus çiftliğinden benim aldiğım fiyat;
2/6 aylık gebe düve 11.500 tl
10 aylık boş düve 8.000 tl
Ithal angus charloais limousin
5 aylık gebe düve 2650 euro
10 aylık boş düve 1400 euro
Besicilkte benim tercihimde simental-angus melezlerinden yana. Cüsseli simental ile et oranı kemik oranına göre yüksek olan angus. İyi bir melezleme olur.Esref Saati programınin son bolumlerinden birinde simentalci esref bey bir angus ciftliginde program yapti. Hatta orada herafordlarda vardi. Demek ki neymis. Angus da oluyormus.
Bu sizin dediğinizi Forum üstadlarından saygıdeğer [MENTION=44124]simentalci[/MENTION] Barış bey yapıyor. O bir fenomen. Simanguslar bizim için uzak. Forumda Angus olmalı diye diye göbeğim çatladı olmaz diyenleri ikna için. Köyümde küçükbaşı bırakıp, büyükbaşa geçen birini ikna etmeyi başardım. Şimdi aldığı kırma düvelere Angus attırıyor. Adım adım gıdım gıdım hepsi olacak olmalı da.Besicilkte benim tercihimde simental-angus melezlerinden yana. Cüsseli simental ile et oranı kemik oranına göre yüksek olan angus. İyi bir melezleme olur.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.