Biraz daha netleşmiş gibi epgis daha tweet atmadı ama dur bakalım keşke ötv den felan karşılansa bu fazla oldu ya neredeyse 14 lira olacakbu gece yarısı; motorine 94 kuruş, benzine ise 63 kuruş zam bekleniyor.
Biraz daha netleşmiş gibi epgis daha tweet atmadı ama dur bakalım keşke ötv den felan karşılansa bu fazla oldu ya neredeyse 14 lira olacakbu gece yarısı; motorine 94 kuruş, benzine ise 63 kuruş zam bekleniyor.
Selam aleyküm Cemal beybu gece yarısı; motorine 94 kuruş, benzine ise 63 kuruş zam bekleniyor.
Alekümselam piyasa işleri yakıt artı x3 şeklinde hesaplanır 100tl yaktın işe 300 tl alirsin ama en son piyasaya iş yaptımda yakıt 8 tl civarıydı şimdi iyi bi hesap yapmak lazımSelam aleyküm Cemal bey
Cumanız hayırlı olsun.
Konusu değil ama bilginize ihtiyacım var, birşey soracakdım , size danışayım dedim. Bölgem Kütahya , 1 dönüm 1000 m² ,
tek çeker , 5556 4 lü 8 numara pulluk ve
9 lu gaz ayağı kullanıyoruz , toprağın yapısı fazla sert değil normal. Malesef Tarla sürüm ve ekim , biçim , toplama fiyatları mazottan dolayısı ile nasıl olmalı 2022 de ne kadar olmalı , yani piyasaya ,
Forumdan ve google'dan tarla sürüm ve gazayan çekim gibi fiyatlara ulaşamıyorum
eski yılların hesapları karşıma geliyor arama yapınca. Piyasaya iş yapma hakkında konu da açamadım , bu konuda Forumda bilgi açanda yok , eski bilgi dolu güncel fiyatlar yok , konu açan yok yararlanamıyoruz maalesef.
Neyse fazla uzattım , iyi günler , aydınlatırsanız sevinirim Cemal bey. Saygılarımla
Aslında bikaç seferde daha fazla zam yapacaklarmış söylentilere göre ama Kazakistandaki olayları görünce frenlenmiş haliymiş bu, aynısı olabilirmi diye bir korku hasıl olmuş sanırım payderpey zamlar gelmesi muhtemel gibi bir durum var deniliyor, ağırdan alıyorlar deniyor, korku bu başka bişeye benzemez, o sebepten inanasım gelmiyor değil bu söylenenlere.Görünen o ki bahara mazot 20tl civarı, bu fiyatlarla nasıl çiftcılik yapılır?
Yakit×3 hesaplandimi disari is yapilmaz para verecek adama zor gelirAlekümselam piyasa işleri yakıt artı x3 şeklinde hesaplanır 100tl yaktın işe 300 tl alirsin ama en son piyasaya iş yaptımda yakıt 8 tl civarıydı şimdi iyi bi hesap yapmak lazım
Aşağısıda kurtarmaz. Malzemelerin yıpranması arıza yapması traktörün amortismani kendi emeğin vs yakıt*3 formülü her zamanYakit×3 hesaplandimi disari is yapilmaz para verecek adama zor gelir
Traktor ortalama dekara 2 lt yaksa 30 tl yapar zaten 90 tl cokmuYakit×3 hesaplandimi disari is yapilmaz para verecek adama zor gelir
Benim traktor 3litre yakiyor surumde mazot bu hizla seneye kadar 20tl olur 60×3=180tl para verecek adama agir gelirTraktor ortalama dekara 2 lt yaksa 30 tl yapar zaten 90 tl cokmu
En iyisi disari calismamakAşağısıda kurtarmaz. Malzemelerin yıpranması arıza yapması traktörün amortismani kendi emeğin vs yakıt*3 formülü her zaman
Balya yapıyorum piyasaya ortalama 2 yıllık ortalamam 27 bin balya bu şartlarda balya en az 7 tl olmalı yoksa dediğin gibi en iyisi çalışmamakEn iyisi disari calismamak
750 gr ile çift süren sürücüleri göremiyoruz.Benim traktör 3 litre yakıyor sürümde mazot bu hızla seneye kadar 20tl olur 60×3=180tl para verecek adama ağır gelir.
Zetor kalmadı750 gr ile çift süren sürücüleri göremiyoruz.
Bizim traktörler bazen 3 lt de durmuyor.
hahahahhaZetor kalmadı
bakalım abi bu gidisle ip fiyatları kilosu 40-45 tl olursa makina yedk parçalarıda fiyatlanırsa 7 tl bile kurtarmayabilirBalya yapıyorum piyasaya ortalama 2 yıllık ortalamam 27 bin balya bu şartlarda balya en az 7 tl olmalı yoksa dediğin gibi en iyisi çalışmamak