O zaman fabrikaya köcek vuralımO doğalgaz dan elektrik üreten santraller yunus
O zaman fabrikaya köcek vuralımO doğalgaz dan elektrik üreten santraller yunus
Elektriği çok kullanıyorsan fiyatları çok artır bu sefer fena oldu hayırlı işler olsun eski pimapen pencere buldukça almakta fayda varO zaman fabrikaya köcek vuralım
Abi bütün makineler elektrik ve hava ile çalışıyor. Hava içinde büyük bir kompresörü müz varElektriği çok kullanıyorsan fiyatları çok artır bu sefer fena oldu hayırlı işler olsun eski pimapen pencere buldukça almakta fayda var
Şekersiz çay (sulu) , 150 krş , 2 şekerli çay 200 krş , kahvehanenin duvarına asmışlar, yeni tarifemiz.Elektriği çok kullanıyorsan fiyatları çok artır bu sefer fena oldu hayırlı işler olsun eski pimapen pencere buldukça almakta fayda var
Millet 50 kruş icin cebinde şeker götürürŞekersiz çay (sulu) , 150 krş , 2 şekerli çay 200 krş , kahvehanenin duvarına asmışlar, yeni tarifemiz.
Şekerler büyük cins olandan, hiç sanmam.Millet, 50 kuruş için cebinde şeker götürür.
Biz de Eskişehir'liyiz hocam, babam %98 dedi yanlış hatırlamıyorsam.Eskişehir'de oedaşa bağlı tarımsal sulama kullanıyorum.bu sene hesapladım saat kw ücreti meskene göre 10 kuruş falan daha pahalıydı.şimdi yeni zamlarla ne kadar olur bakalım 150 kw yı her türlü geçiyoruz zaten
Oda aynı oranda artar mecburen nolur bu işin sonu nereye kadar gider kaçak kullanım oranı artar doğal olarak bizede iş çıkarElektriği çok kullanıyorsan fiyatları çok artır bu sefer fena oldu hayırlı işler olsun eski pimapen pencere buldukça almakta fayda var
7 Ocak mı yoksa 8 Ocak mı zamın uygulanacağı tarih ve ben yapılacak zammı internette 75 kuruş olarak gördümYeni yılla birlikte gelen akaryakıt zamlarına bir yenisi daha ekleniyor. 7 Ocak'tan itibaren Motorin fiyatlarına en az 60 kuruş zam bekleniyor.
7 ocaktan itibaren diyor net rakqm belli değil en az 60 krş7 Ocak mı yoksa 8 Ocak mı zamın uygulanacağı tarih ve ben yapılacak zammı internette 75 kuruş olarak gördüm
Teşekkür ederim7 ocaktan itibaren diyor net rakqm belli değil en az 60 krş
Ayarlama!!Bunlar zam değil. Zamcık
Fiyat düzenlemesiAyarlama!!
GüncellemeFiyat düzenlemesi