bakıyorum çiftçi bitmiş halen aynı düşünceler.2022 iyi geçmesi dilegiyle .iyi seneler
Alıştırırlar Ufuk ...Elektriğe gelen zamdan sonra sulu tarım yapan arkadaşlara başarılar dilerim
Alıştırırlar Ufuk ...
Elektriğe %127 Hayırlı olsun yapilan asgarî ücret gelmeden gitti bizim malatyalılar davul çaldı utanç verici8-18-14 bişey anlatuyor demi abi içimizden geçecek bu rakamlar
Pazartesi net öğrenir yazarımtarımsal sulama amaçlı elektriğe ne kadar zam geldi?
internette net bir bilgi bulamadım.
teşekkürler.
Abi gerçekten o neydi öyle ne diyelimElektriğe %127 Hayırlı olsun yapilan asgarî ücret gelmeden gitti bizim malatyalılar davul çaldı utanç verici
%97 net artı vergilerde çıkar dahatarımsal sulama amaçlı elektriğe ne kadar zam geldi?
teşekkürler.
Hayırlı olsun demek düşer bize altta kalanın canı çıksın 3 4 güne alışırızAbi gerçekten o neydi öyle ne diyelim
Eskişehir'de oedaşa bağlı tarımsal sulama kullanıyorum.bu sene hesapladım saat kw ücreti meskene göre 10 kuruş falan daha pahalıydı.şimdi yeni zamlarla ne kadar olur bakalım 150 kw yı her türlü geçiyoruz zatentarımsal sulama amaçlı elektriğe ne kadar zam geldi?
teşekkürler.
O doğalgaz dan elektrik üreten santraller yunusÜretim amaçlı sanayi elektriğine yüzde 15 oldu heralde