Akaryakıta çifte zam

alıntıdır.....İktidarın can simiti diye sarıldığı Dövize Çevrilebilir TL Mevduatı için Turgut Özal, şöyle demiş:

“1970’li yıllarda kendilerini akıllı, uyanık sananlar böyle bir yol buldular. Tam 221 bankaya borçlandık ve Türkiye bunları ödeyemedi.”

Özal birşey daha demiş alıntı

Resimler ve ekler

• images (9).jpeg
    images (9).jpeg
    45.8 KB · Görüntüleme: 31
Adamlar buradan doldurupta gidiyorlar hotellerde yer kalmıyor hafta spnu perşembeden geliyorlar cuma günü pazara cumartesi sosyete pazarınıda roplayıp cumarteai gece yola çıkıyormuşlar 0.90 euroya geldiğini söylüyordu videoda bulgar gelenler %80ni türkler çok azı türkçe bilmiyor trakyayı satın alacaklar bugün bende başladım marketşerde ne bulursam atıyorum kenera yakında patlak verecektir stoklar bitince aynı fiyata alamazlar

TV de izledim. Gelenlerin büyük çoğunluğu Bulgaristan'da yaşayan Türkler. Türkçelerinin bizden farkı yok. ''Edirne'yi Bulgarlar silip süpürüyor'' lafı bence yanlış. Bulgaristan vatandaşları demek daha doğru. Gelenlerin çoğunluğunun kim olduğunu bildiğimizden fazla bir zararımız yok, sağ cebimizden alıp sol cebimize koyuyoruz.

Seneye açıklanan 720 krş pancar parası ile aynı kâr elde ediliyor.
Tarladan motordan bir haber olan dallama lar sera yap kabak yap patlıcan yap diye akıl verme ile iş yapan boş konuşuyor.
Buğdayda bugün bu fiyatla aynı kâr bırakıyor
Kemik kaynamasını seviyor bunlar kuzu kaval kemiği

Resimler ve ekler

• IMG_20211222_113421.jpg
    IMG_20211222_113421.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 6
Afiyet olsun efendim ne demek
Pancar 720 TL ton seneye fiyatı açıklanmasaydı ekmeyecektim
Seneye tekrar ekecem görüşürüz
Bak halada uğraşıyorum son parti

Resimler ve ekler

• IMG_20211222_134123.jpg
    IMG_20211222_134123.jpg
    206.7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20211219_124709.jpg
    IMG_20211219_124709.jpg
    166 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20211219_124705.jpg
    IMG_20211219_124705.jpg
    145.2 KB · Görüntüleme: 35
darendelilerin oyu belli ...iktidar yanlış bile yapsa alkışlarlar!!!!
Girdiği her seçimi kaybeden
Çorum'a ülke diyip, en bombası yürüyen merdivene ters binen.
Mersini güney güney doguda zanneden.
Parti binasına sınır namus diyip mecliste HDP ile teskereye hayır diyen.
Seçmenini salak yerene koyan ve bunları görerek buna oy vermeyecek kadar akıllı bir ilçe Darende

Hindistan'da ineğe tapıp cennete gitmeyi beklemek neyse , sizin zihniyetinize oy verip ülkenin kurtulmasını refaha kavuşmasını beklemek aynı şeydir.

Gelelim yanlışlara sen kalk senin oy verdiğin Parti'nin bir yalnisini söyle ben hiç duymadım iktidarda olsun olmasın aynı şey sayılır degilmi

• Beğen
Tepkiler: omerceylan83
Akp eski Feto ortagi, sonrasinda af dilediler.
Bbp Mhp den anlasamayip ayrilmis parti .
Mhp, milliyetci ama daha fazla oyu olan ayni camiadan IP.
En ilginc iktidar ortagi kim? Vatan P.
Cin komunisti Dogu Perincek

Koalisyon bu ortaklardan kurulu.

Yani Perincekle ortak ol bana solkafa de, hayret.
Turkistanda olanlara ses cikarma, secim kazanmak icin ocalandan mektup destegi al, teroristi, onlarca sehidimizin katilini oy icin televizyona cikart. Acilim sacilim yap, Turk yok Turkiye yok bu kelimeler yok diyeni destekle, milliyetciligi ayaklarimzin altina aldik diyeni destekle....

Bravo hala konusabiliyorsunuz ya, bravo.

Bak engincim sandık orda bu kadar iyi neden kazanamıyor bir baltaya sap olamıyor. Bu kadar milliyetçi niye şehit cenazesinde dayak yiyor
Çeni yapma yeter bukadar yigenim bu kadar basit

Hadi yeter ye de süs

Yigenin olamam, yasim 65, neyse.

Siz nezaman iktidar oldunuz ? Ne zaman secim kazandiniz?
Su anda bile Akp, Chp, Iyi P, Hdp, sonra Mhp. Kacinci partisiniz bir zahmet sayiver.

Saymak cok basit sayiverde kacincisiniz bize de soyle.

Girdiği her seçimi kaybeden
Çorum'a ülke diyip, en bombası yürüyen merdivene ters binen.
Mersini güney güney doguda zanneden.
Parti binasına sınır namus diyip mecliste HDP ile teskereye hayır diyen.
Seçmenini salak yerene koyan ve bunları görerek buna oy vermeyecek kadar akıllı bir ilçe Darende

Hindistan'da ineğe tapıp cennete gitmeyi beklemek neyse , sizin zihniyetinize oy verip ülkenin kurtulmasını refaha kavuşmasını beklemek aynı şeydir.

Gelelim yanlışlara sen kalk senin oy verdiğin Parti'nin bir yalnisini söyle ben hiç duymadım iktidarda olsun olmasın aynı şey sayılır degilmi
şimdi burda bana saydırma...içinden çıkamazsın..darende liler bir akcadağlılar 2...dün şire pazarında 1 dolar yakan senin kafandaki adamlar..gübrenin torbası 160 dan 700 e çıkınca ses yok..700 den 600 e inince alkış..sorgulama sıfır ..o kemik fotosunu sakla 1 ay sonra o kemiği de bulamayacaksın..

şimdi burda bana saydırma...içinden çıkamazsın..darende liler bir akcadağlılar 2...dün şire pazarında 1 dolar yakan senin kafandaki adamlar..gübrenin torbası 160 dan 700 e çıkınca ses yok..700 den 600 e inince alkış..sorgulama sıfır ..o kemik fotosunu sakla 1 ay sonra o kemiği de bulamayacaksın..
Cuma gunu faiz dussun kur artsin iyidir dediler.

Pazartesi kur dussun faiz artsin iyidir!

Ruzgar gulu gibi, don don donelim.
(Kemik cumlesine katilmiyorum, hakaret yok lutfen)

• Beğen
Tepkiler: Mustafaşahin

Cuma gunu faiz dussun kur artsin iyidir dediler.

Pazartesi kur dussun faiz artsin iyidir!

Ruzgar gulu gibi, don don donelim.
(Kemik cumlesine katilmiyorum, hakaret yok lutfen)
yaw dayı savunursun anlarım ama boş boş savundun mu o zaman o adamda sıkıntı vardır..yeri gelip eleştireceksin yeri gelip yanında duracaksın..bunlar her şeye alkış...dolar 8 tl den 18 e çıkınca sesleri çıkmaz eleştirmez ..18 den 13 lere indimi dış güçleri , iç güçleri alt ettik..bunların yaptığı enflasyonu arttırır elinde patlar dolar daha hızlı artar..bir torba gübre 1000 tl olur..ama yok..alkışş!!!!

Ya arkadaş bildiğiniz tek şey var oda doğru yu yanlışı savunmak akp mhp den önce hdp ile güvercin uçururdu ozaman Kürt kardeşlerimiz onlar derdiniz bırak akp MHP vs açsın aç çoluğun çocuğunun geleceğini düşün en son aileni alıp nereye gidip ne yedin aile ni alıp nere ye tatile gidebildin yada çocuklarının istediği şey sonra alırız demeden nezaman alabildin bunları düşün