Akaryakıta çifte zam

şimdi burda bana saydırma...içinden çıkamazsın..darende liler bir akcadağlılar 2...dün şire pazarında 1 dolar yakan senin kafandaki adamlar..gübrenin torbası 160 dan 700 e çıkınca ses yok..700 den 600 e inince alkış..sorgulama sıfır ..o kemik fotosunu sakla 1 ay sonra o kemiği de bulamayacaksın..
Kemikle bizim işimiz yok
Hele bir saymaya başla sana şurunu unutturum .
Cevap almak zoruna gidiyorsa yazma aslanım .
Klavye delikanlısı yerim belli
Zırlama burada bende çiftciyim neyin ne olduğunu iyi biliyorum provakasyon yapma

yaw dayı savunursun anlarım ama boş boş savundun mu o zaman o adamda sıkıntı vardır..yeri gelip eleştireceksin yeri gelip yanında duracaksın..bunlar her şeye alkış...dolar 8 tl den 18 e çıkınca sesleri çıkmaz eleştirmez ..18 den 13 lere indimi dış güçleri , iç güçleri alt ettik..bunların yaptığı enflasyonu arttırır elinde patlar dolar daha hızlı artar..bir torba gübre 1000 tl olur..ama yok..alkışş!!!!
Arkadas bu hata hepimizde var, ben dahil. Futbol takimi tutar gibi particilik.

Ben bu secim artik Iyi Parti'ye oy verecegim. Kilicdaroglu'na guvenmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mustafaşahin
yaw dayı savunursun anlarım ama boş boş savundun mu o zaman o adamda sıkıntı vardır..yeri gelip eleştireceksin yeri gelip yanında duracaksın..bunlar her şeye alkış...dolar 8 tl den 18 e çıkınca sesleri çıkmaz eleştirmez ..18 den 13 lere indimi dış güçleri , iç güçleri alt ettik..bunların yaptığı enflasyonu arttırır elinde patlar dolar daha hızlı artar..bir torba gübre 1000 tl olur..ama yok..alkışş!!!!
Nerede alkış tutmuşum ben 18 den 13 e düşünce göster bakalım o iletiyi

Yigenin olamam, yasim 65, neyse.

Siz nezaman iktidar oldunuz ? Ne zaman secim kazandiniz?
Su anda bile Akp, Chp, Iyi P, Hdp, sonra Mhp. Kacinci partisiniz bir zahmet sayiver.

Saymak cok basit sayiverde kacincisiniz bize de soyle.
Tek başına gelemeye biliriz ama bizim pasta dilimideki agirligimiz sizden fazladır pamuk ve demir gibi düşün
İş açlığı lüksü geçti benim önce vatandır herzaman.
Biz bugün kendimize yakışır şekilde doğru olanı yapıyoruz sizinde işinize gelmiyor tabi bu.
Git iyi ver oyunu ne farkı var iyi milliyetçi mi . Evden kaçan kızın soy adı değişir kim kendini ne sanarsa sansın bizim sizi ne olarak gördümüz önemlidir

Oniki Ada meselesi 1912 tarihinde, Osmanli zamani.
Yunanin isgal ettigi 18 ada da sunlar:

Resimler ve ekler

• Screenshot_20211223-003444.png
    Screenshot_20211223-003444.png
    211.6 KB · Görüntüleme: 14

Kemikle bizim işimiz yok
Hele bir saymaya başla sana şurunu unutturum .
Cevap almak zoruna gidiyorsa yazma aslanım .
Klavye delikanlısı yerim belli
Zırlama burada bende çiftciyim neyin ne olduğunu iyi biliyorum provakasyon yapma
suurunu unutturum!! senin gibi pisliği pacama bulaştırmam..ne halt olduğunu bilmiyormuyum darende den ne zaman adam çıkmış..ancak çakal çıkar..

• Kızgın
Tepkiler: KIZILTAN
suurunu unutturum!! senin gibi pisliği pacama bulaştırmam..ne halt olduğunu bilmiyormuyum darende den ne zaman adam çıkmış..ancak çakal çıkar..
Darendelilerden acıyarak çıkan birşey oldu sende galiba . Hadi öteye git çenini kes artık.
Beni herkes burada bilir üçbeş dostumuz var buralarda.
Çok görünmediğin için sende çiftçicilik lerden birisin.

5tl düsünce kadar ötv ye kesilcekmiş sonra düşerse pompaya yansıycak bu millete pompa az geldi hortumuda sokuyorlar
Anlamayız yine yanlız çok fena vurdular 20 sinde bozdu 18 e 21 de 12 ye aldı tekrar %35 kar ile yandaşlar bakanın kardeşi 1 puan düşecek d2mişti öylede oldu düşümsene adamlar öyle şirketki ülketi batırmadan gitmeyecek gübrede düşüş olabilir bunlar gitmeden ülke ilerlemez allah sonumuzu hayır etain dolar rtarken surmadan zam yaptılar %35 düştü belki fazla indirim yok %50d2n fazla devülasyon oldu zam yaptılatya o zamıda üstüne birde %25 yediler olsun çok zengin ülkeyiz 280milyar yastık ltında var ya 5000 ton altın dolar vs bu miller çıkarır hiç ilk önce zamlar geri alıncak vergiler vs sonra hakk iyileşme görürae güven ile çıkar para yakında bankada 1 kuruş dahil tutmatacam hepsi yastık altına girecek bütün vergiler zengine gidiyor buğdayı 8 . ye dışarıda getirecekler olan oradan alacağına halktan al destek zaten vermiyorsunuz bukadar çiftçiye düşman hükümet hiç gelmedi

Benzine 68 kuruş motorine 1 lira zam bunlar 18 den 12 ye düşerken gideni ötv ye sayıp 12 yi baz aldılar şimdi 13.30 dedi mi 68 kuruş yerleştir 1 lira yerleştir 15 lira olur bu gidişle en az benzin mazot ,
Bundan sonra doların 1.5 lira gerisinden gelecekler dolar 16 mı oldu 14.5 benzin mazot buna hazırlasın herkes kendini

• Beğen
Tepkiler: Mustafaşahin