Akaryakıta çifte zam

Artık bu seviyeler konuşulmaz oldu afaki seviyeler oldu Allah korusun dolar ufak bir kığırtıda 20 TL o zaman nolur ben bilmiyorum. Bu seviyelerde durmayacağı çok açık ama nerede ne zaman ve nasıl patlayacak. Otomobile gaz yetiştirmez olduk. Traktörü bırak artık

8tl civarı iken bir miktar almıştım.Aha düşecek aha şöyle böyle derken ipin ucu kaçtı.Buralara varacağını bilsem çok çok alırdım.Bilemedik.
Artık almak da çözüm değil gibi hemşehrim tek mazot değil çorap bile ıkı ye katladı adeta suyu çıktı işin garibi evet anlatıyor bazıları ama sizce 2 sene çok güzel olacak umudu varmı. Benim şahsen yok.

Artık almak da çözüm değil gibi hemşehrim tek mazot değil çorap bile ıkı ye katladı adeta suyu çıktı işin garibi evet anlatıyor bazıları ama sizce 2 sene çok güzel olacak umudu varmı. Benim şahsen yok.
Ufuk bu iş 4 yıl böyle gider fazla riske girmenin anlamı yok artık. Herşey ateş pahası enerji fiyatları ciddi anlamda artacak gibi görünüyor. Alım gücümüz çok kötü düştü.

Sözün bittiği yer

Resimler ve ekler

• Screenshot_20220208-021344_TikTok.jpg
    Screenshot_20220208-021344_TikTok.jpg
    57.7 KB · Görüntüleme: 14

Dün akşam iş çıkışı 80 kuruş zamdan etkilenmemek için elindeki bidonları doldurdum. Günü kurtardık belki ama ileriki günlerde halimiz ne olur bilinmez.