70/80 krş bekleniyordu alıştıra alıştıra iliştiriyorlar günceklemeyimotorine ve benzine yarın gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 45-50 kuruş zam bekleniyor
70/80 krş bekleniyordu alıştıra alıştıra iliştiriyorlar günceklemeyimotorine ve benzine yarın gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 45-50 kuruş zam bekleniyor
Buğdayı 5.5-6 liradan çiçeğide 10-12 liradan aşağı vermemek lazım ki kurtarsınGörünen o ki bahara mazot 20tl civarı, bu fiyatlarla nasıl çiftcılik yapılır?
Cemal abi ben yoruldum senin bu zamlari yazmandan artıksalı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 70-80, motorine ise 85-90 kuruş zam gelecek. Yeni zamlarla birlikte akaryakıt fiyatları 17 liraya doğru yol alacak.
Mazot 7.50 8tl civarı ertesi gün 1.tl üzeri zam gelicek köyde petrol var köye almaya gittimCemal abi ben yoruldum senin bu zamlari yazmandan artık
Artık almak da çözüm değil gibi hemşehrim tek mazot değil çorap bile ıkı ye katladı adeta suyu çıktı işin garibi evet anlatıyor bazıları ama sizce 2 sene çok güzel olacak umudu varmı. Benim şahsen yok.8tl civarı iken bir miktar almıştım.Aha düşecek aha şöyle böyle derken ipin ucu kaçtı.Buralara varacağını bilsem çok çok alırdım.Bilemedik.
Mazotu boşver de karpuz gidesi kaç liraydı kaç olacak bu sene sence sermayem var mı risk alacakmısın ekecekmisinsalı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 70-80, motorine ise 85-90 kuruş zam gelecek. Yeni zamlarla birlikte akaryakıt fiyatları 17 liraya doğru yol alacak.
Karpuz fidesi 2,5 tan 6 tlye cıktı buseneMazotu boşver de karpuz gidesi kaç liraydı kaç olacak bu sene sence sermayem var mı risk alacakmısın ekecekmisin
Ufuk bu iş 4 yıl böyle gider fazla riske girmenin anlamı yok artık. Herşey ateş pahası enerji fiyatları ciddi anlamda artacak gibi görünüyor. Alım gücümüz çok kötü düştü.Artık almak da çözüm değil gibi hemşehrim tek mazot değil çorap bile ıkı ye katladı adeta suyu çıktı işin garibi evet anlatıyor bazıları ama sizce 2 sene çok güzel olacak umudu varmı. Benim şahsen yok.
Abi her sabah ve akşam fabrikaya gel git yaparken görüyorum. Merak ediyorum nereye kadar. Dünya petrol varil fiyatı son 7 yılın zirvesinde böyle giderse son 100 yılın zirvesini görecekSözün bittiği yer
Bi tarıma gidiyim dedin orayı da batırdın yalnız bütün sektörler çok kötüAbi her sabah ve akşam fabrikaya gel git yaparken görüyorum. Merak ediyorum nereye kadar. Dünya petrol varil fiyatı son 7 yılın zirvesinde böyle giderse son 100 yılın zirvesini görecek