Bence battığı felan yok abi. Her zaman yapılabilir tek sıkıntı kar marjının düşük olmasıBi tarıma gidiyim dedin orayı da batırdın yalnız bütün sektörler çok kötü
Bence battığı felan yok abi. Her zaman yapılabilir tek sıkıntı kar marjının düşük olmasıBi tarıma gidiyim dedin orayı da batırdın yalnız bütün sektörler çok kötü
İşte bu da uzun sürede bizim sıkıntımız başlamış olurBence battığı felan yok abi. Her zaman yapılabilir tek sıkıntı kar marjının düşük olması
Umut maalesef kimse de yok.Nereye kadar gidecek bilemiyoruz.Bi dünya nadas var, bahar gübresi yaklaştı.Önümüzü göremiyoruz, kış güzel geçiyor maşallah ama geçen seneki gibi Nisan-Mayıs kuraklığı olursa yine tam yıkım olur bir Anadolu çiftçisi için...Artık almak da çözüm değil gibi hemşehrim tek mazot değil çorap bile ıkı ye katladı adeta suyu çıktı işin garibi evet anlatıyor bazıları ama sizce 2 sene çok güzel olacak umudu varmı. Benim şahsen yok.
7.5 iken 2 ton almıştım bu mazot bana yaza kadar yeter fakat nadas yapacağım meçhul koyun girişine tabela asip mazot 10 lira mi desemMazot 7.50 8tl civarı ertesi gün 1.tl üzeri zam gelicek köyde petrol var köye almaya gittim
Ve %6iskontalı tonda 600 tl farkediyor
Sonra ya düşerse diye diye diye mazot 15 tl yi gecti ve halén almadım
Tabelaya gerek yok yakınsak hemen 2 tonu direk alırım Kim bulmuşta 10 liradan almamış. Dua edelim mazot bence çok ucuz. Yarından bugun daha ucuz öbür güdende yarın ucuz olacak. Yani hep ucuz. Sanırım kafayı yedim. Piskolojim hiç iyi değil.7.5 iken 2 ton almıştım bu mazot bana yaza kadar yeter fakat nadas yapacağım meçhul koyun girişine tabela asip mazot 10 lira mi desem
Vallahi gübreden çok bu mazot beni aşırı korkutuyor 1 ay sonra sezon açılıyor benim günlük harcamam 4 bin liralara çıkıyor su fiyatlarla ben günlük 4 bin lira kazanamiyorum ki bu işi sürdüreyim hergun zam geliyor artıkTabelaya gerek yok yakınsak hemen 2 tonu direk alırım Kim bulmuşta 10 liradan almamış. Dua edelim mazot bence çok ucuz. Yarından bugun daha ucuz öbür güdende yarın ucuz olacak. Yani hep ucuz. Sanırım kafayı yedim. Piskolojim hiç iyi değil.
Abi yaptığın işin fiyatını güncelle 8 bin kazanacak şekildeVallahi gübreden çok bu mazot beni aşırı korkutuyor 1 ay sonra sezon açılıyor benim günlük harcamam 4 bin liralara çıkıyor su fiyatlarla ben günlük 4 bin lira kazanamiyorum ki bu işi sürdüreyim hergun zam geliyor artık
Tamam abiCemo iç açıcı paylaşımlar bekliyoruz
Çiftçilik bitmiştir cemalımYarından itibaren geçerli olmak üzere benzine 77 kuruş, motorinde ise 31 kuruş zam yapıldı.
Abi hoşgeldinÇiftçilik bitmiştir cemalım
Keşke benim elimde olsa da ben güncelleyebilsemAbi yaptığın işin fiyatını güncelle 8 bin kazanacak şekilde