Tam zamanıydı indirmenin ya şimdi indirseydiler napardık.Faizi indereceeez!!!!!
aha indirdin
Olan millete oldu savaş da tuz biber oldu.
İkibuçuk ay önce Leyland'a Mutlu 135A, 1200 liraya aldım.Fiyatlar füze gibi.Sanki hayal âlemindeyim.1850 TL yiğit akü 135 a güncel fiyatı
Erkunt'un da kaldırma kapasitesi 5 ton olduğu için önü havalanmasın diye ön ağırlıklar dışında ön tekerlerin herbirinde 150 kg ağırlık var.Traktör 300 kiloyu boşuna yürütüyor.Ön teker ağırlıklarını sökme niyetindeyim, en ağır aletim 1.5 ton.Traktöre gereksiz hamallık yaptırıyorum.Ben 500 bin lira verip yeni traktör aldım diyen çifçilere üzülüyorum gerçekten misal hattat 398 her yeri uzel masseyler birde her traktörü çeken videolarını heryerde yayınlayarak reklamını yaptılar traktörüm boş ağırlığı 3600 kg klasik uzel mf gövdesi hafif yani arkalara 8 tane 50 kg önlere 14 tane 40 kg koyup 1 ton ek ağırlık atıp çiftçiye resmen demir satıyorlar 1 tonu işlevsiz döküm demir
Her yerde soylenti var zam var mi acaba ? zamlar arasinda bir iki gun aralik olsaydi baribugün gelen zamdan bağımsız olarak benzine 53 kuruş, motorine 1,33 TL daha zam bekleniyor. not: alıntıdır..
Mazot gübre destekleride güncellenmeli böyle giderse verilen destekle lokantada yemek yer eve dönerizişin cıvığı çıktı. bir gün indirim ard arda zam , neyse adam akıllı hesap edin bir kerede zam mı yapacaksınız indrim mi yapacaksınız yapın dimi. borsa gibi mazot fiyatı mı değişir?
Bir gün indirim ertesi gün zamın bir diğer nedeni kamu çalışanları ve maaşına enflasyon farkı alanlar , enflasyona göre zam yapılması gibi durumlarda enflasyonu düşük gösterme çabası dikkat ettiyseniz şubatta gıdada elektrikte KDV indirildi akaryakıt şubattın son günü indi martın 2 sinde zamlandı.Böylece şubat enflasyonu %4.80 çıktı.Kağıt üstünde böyle ama gerçekte enflasyon aslında bunun kat kat üstünde .işin cıvığı çıktı. bir gün indirim ard arda zam , neyse adam akıllı hesap edin bir kerede zam mı yapacaksınız indrim mi yapacaksınız yapın dimi. borsa gibi mazot fiyatı mı değişir?
kesinleşmiş deniyorHer yerde soylenti var zam var mi acaba ? zamlar arasinda bir iki gun aralik olsaydi bari