Yakında 25tl olur o zaman devlet ÖTV ve KDV yi kaldirmaliBrent petrolu gördünüz mü en az 3 lira daha gelir iyice ortam şaştı nolacak bilmiyorum
Mart ayi icersinde 30 tl üstü tahmin ediliyorArkadaşlar yatırım tavsiyesi değildir
CUMA GÜNÜ MAZOT 28 LIRA olucakmış az önce bir arkadaşım mazot alırken söyledi.
..Yatırım tavsiyesi değildir ..
Ben tarafların anlaşacağını düşünmüyorum Pandemi de Brent petrol 20 dolarlara düştü fabrikalar durdu halka para yardımları yapıldı ülkelerde enflasyon gelişti Şuan Petroldan en cok para kazanan ülke Abd 3. ülke Rusya pandemide kaybettikleri zararı şuan normalde değeri 60 dolar civarı olan petrolden fazla fazla çıkartıyorlar Rusya istese istediğini 2 günde alırdı bilinçli kontrollü şekilde süreci uzatıp karlarını arttırıyorlar Rusyaya yapılan yaptırımlarda swiftten cıkarılmasında falan Doğalgaz petrol hariç tutulmuş adamların geliri bu zaten benim görüşüm böyle birileri yok olacak ezilecek ezilenlerin parası musluk misali yine ABD yi doyuracak 40 yılın zirvesine cıktı adamlarında enflasyonu bunu bir şekilde gidermesi lazım benim görüşüm böyle tabi Belki de fazla kuruyorumdurBrent bugün 124 dolar şu anda
Bugün 3, tur görüşmeleri yapılacak, buradan fazla bir beklenti yok şimdilik
Fakat son dakikada Türkiyede Lavrov ve Kuleba görüşecekler,
Bu haber flaş bir olumlu gelişme, üst düzey yetkililerin Türkyede görüşmesinden umutlanmak gerekir. İnşallah tarafları barış anlaşmasına doğru götüren bir görüşme olur.