yeni traktör tavsiyesi

Ynt: yeni traktör tavsiyesi

larende7040 link=topic=61007.msg676256#msg676256 date=1356970925' Alıntı:
öncelikle yorumun için teşekkür ederim evet belki teknoloji new hollandda biraz düşüktür ama kalitede var gibi tabiki her markanın kendine özgü çizgisi var ben öncede demiştim zaten 90 lüx erkuntlar hoşuma gidiyor özellikler güzel ama dediginiz gibi piyasada yeniler bilmiyorum ama başka yerlilere göre en dolu traktör erkunt bende yerliden yanayım zaten sonuçta bi kere alınır en iyisini almak isterim
Güzel kardeşim ben anlatsam şimdi 2012 td nin akıl almaz arızalarını(gerçi daha önce anlatmıştım forumda Td 65 in bitmeyen dertleri diye) oda hepsi değildi tabi.Kalite derken biraz düşün bence.Gürkan kardeşime kesinlikle katılıyorum.İyi düşün az para değil neticede.

fetullah aksu link=topic=61007.msg676380#msg676380 date=1356982636' Alıntı:
Güzel kardeşim ben anlatsam şimdi 2012 td nin akıl almaz arızalarını(gerçi daha önce anlatmıştım forumda Td 65 in bitmeyen dertleri diye) oda hepsi değildi tabi.Kalite derken biraz düşün bence.Gürkan kardeşime kesinlikle katılıyorum.İyi düşün az para değil neticede.
tabiki kardeşim iyi düşünmek lazım birde erkuntlarda powerşhutle varmı

td 90 ın yakıt durumu gayet güzel 40 dönüm yer aktardım yer bayagı bi rampaydı 1. vitesle 4-14 lüyle banamısın demedi yakıt olarakta 1.700 gram yaktı daha da yakıtın düşecegini umuyorum ben ce new holland serisi ikinçi el piyasası servis yedek parca olsun türkiyede tek tümosan da konfor kalite yok erkuntta kullanan yok bizim bölgede saygılar