yeni traktör tavsiyesi

Ynt: yeni traktör tavsiyesi

fetullah aksu link=topic=61007.msg675702#msg675702 date=1356883777' Alıntı:
http://www.erkunttraktor.com.tr/?win=urunler/traktorlerimiz/kiymet-90-luks-dortceker-kabinli/ Mesela sadece kabin konforuna bile dikkat etsek arada aşikar bir fark çıkıyor.Hi-lo bi tarafa kompresörde standart.Erkunt kuyruk mili devrinden tutunda bi çok özellikte nh den çok önde.Nh parayı güzel alıyor ama karşılığında pekde bişey verdiği söylenemez.
tamam kabin konfor önemlide motor kuvvetide önemli ama en önemlisi yerli traktörlermizin böyle kaliteyi yakalamaları gercekten gurur verici

aksaklı link=topic=61007.msg675728#msg675728 date=1356887335' Alıntı:
erkunt almanızı tavsiye ederim 90lık alacagınıza 3.000 tl daha verip 100 lük almalısınız (yakıtı aynyıymıs servis söyledi) :)
100lükte büyük ya gerek yok 90lık yeter

larende7040 link=topic=61007.msg675716#msg675716 date=1356885200' Alıntı:
hmm özellikleri güzel ama dayanıklılhk nasıl onu bilmiyorum 5 6 yıllık traktör piyasada yeni ama yerlilerin içinde en iyilerindn new hollandların kalitesinide 70 56lardan biliyorum zaten isi gören yakar her traktör yakar
70-56 larla 80-66 larla td lerin kalitesi çok farklı. Biz 96 da almıştık 7056 2009 a kadar kullandık 1 damla bile bıryerınden yağ atmadı hiçte öyle aklıma gelen arızası olmadı. 2009 da TD85 aldık heryerden yağ atıyo.
Td ler iyidir güzeldir ama hiçbir zaman 70-56 80-66 kadar kaliteli değildir.
Erkunt 90 alınır ya da ikinci el yeni kasa 5445 :) benim şuan kı piyasada favorılerım bu iki makine.

larende7040 link=topic=61007.msg675736#msg675736 date=1356888274' Alıntı:
tamam kabin konfor önemlide motor kuvvetide önemli ama en önemlisi yerli traktörlermizin böyle kaliteyi yakalamaları gercekten gurur verici
motor türkiyeye yabancı değil perkins kullanıyor.Mf yıllarca kullandı milyon tane motor sattı türkiyede.Aynı perkinsi alman class da kullanıyor.Belki ttf kadar uzun ömürlü olmayabilir ama iki kat fark atacağınıda zannetmem.Td lerin yakıtları biraz yüksek.Çokda masum sayılmazlar bence....

ademin link=topic=61007.msg675742#msg675742 date=1356889668' Alıntı:
70-56 larla 80-66 larla td lerin kalitesi çok farklı. Biz 96 da almıştık 7056 2009 a kadar kullandık 1 damla bile bıryerınden yağ atmadı hiçte öyle aklıma gelen arızası olmadı. 2009 da TD85 aldık heryerden yağ atıyo.
Td ler iyidir güzeldir ama hiçbir zaman 70-56 80-66 kadar kaliteli değildir.
Erkunt 90 alınır ya da ikinci el yeni kasa 5445 :) benim şuan kı piyasada favorılerım bu iki makine.
bizdede 95 model 70 56 vardı rekteve yaptırmadık daha bizim burada td90 ve td 75 kullananlar memnun new hollandada biraz sıcak bakıyorum bi çekincem bizim buralarda erkunt yok birisinde 70nimet vardı memnun değildi alırsamda ilk erkunt olacak bizm köyde yeni lüx erkuntlarda güzel hoşuma gdıyor ya hayırlısı bkalım

fetullah aksu link=topic=61007.msg675750#msg675750 date=1356891393' Alıntı:
motor türkiyeye yabancı değil perkins kullanıyor.Mf yıllarca kullandı milyon tane motor sattı türkiyede.Aynı perkinsi alman class da kullanıyor.Belki ttf kadar uzun ömürlü olmayabilir ama iki kat fark atacağınıda zannetmem.Td lerin yakıtları biraz yüksek.Çokda masum sayılmazlar bence....
evet perkins motor masseyde bayağı tutuldu ttf ve fazla fark olacagını zannetmiyorum ya tdlerin yaktıgını duymuştum

ama new holland ülkemizde en çok satılan traktörler arasında diye duydum kalite varkı satılıyor kalite yoksa neden çok satılıyor

bende de 98 model 70-56 vardı o kadar zorladım silaj makinası çalıştırdım ama tek bi sorun yaşatmadı bana çiftçeker olsaydı kesinlikle değiştirmezdim ama new holland larla sakın onları bir tutmayın büyük hata olur zaten bunuda herkes biliyo

tolga link=topic=61007.msg675808#msg675808 date=1356896502' Alıntı:
bende de 98 model 70-56 vardı o kadar zorladım silaj makinası çalıştırdım ama tek bi sorun yaşatmadı bana çiftçeker olsaydı kesinlikle değiştirmezdim ama new holland larla sakın onları bir tutmayın büyük hata olur zaten bunuda herkes biliyo
üzerinize alınmayın alıntı yaptım diye ama bazen diyorlar new holland 40 yıllık teknoloji eski fiatın kaportasını kabininin değiştirdi satıyor bazen de fiat nere new holland nere. bunu anlamış değilim

larende7040 link=topic=61007.msg675798#msg675798 date=1356895308' Alıntı:
ama new holland ülkemizde en çok satılan traktörler arasında diye duydum kalite varkı satılıyor kalite yoksa neden çok satılıyor

Çok satılması, kalitenin bir ölçütü müdür? :S

konuyu gördüm yorum yapmadan duramadım bu siteye arasıra takılırım ama çok yorum yapmam benim düşüncem nevhollandın çok satma sebebi reklamının çok oluşu eski bir marka oluşu ödeme kolaylığı birde ne yazıkki çiftçimizin bilinçziz oluşu nevholland kullana arkadaşlar alınmasın bende kullandım konu ya gelirsek nevhollandın üzerinde teknolojinin t si bile yok çünkü çiftçi bu haliyle alıyor niye adam tenilik yapsın oda teknolojiye ayak uyduracak satışları düşünce erkunt a gelince güzel bi traktör özellikleri çok fakat tek dezavantajı yeni bir marka oluşu fiyatıda hesaplı ben şuanda alacak olsam erkunt düşünürüm yada steyr karar senin ,,,,,,

gürhan kobak link=topic=61007.msg676253#msg676253 date=1356970421' Alıntı:
konuyu gördüm yorum yapmadan duramadım bu siteye arasıra takılırım ama çok yorum yapmam benim düşüncem nevhollandın çok satma sebebi reklamının çok oluşu eski bir marka oluşu ödeme kolaylığı birde ne yazıkki çiftçimizin bilinçziz oluşu nevholland kullana arkadaşlar alınmasın bende kullandım konu ya gelirsek nevhollandın üzerinde teknolojinin t si bile yok çünkü çiftçi bu haliyle alıyor niye adam tenilik yapsın oda teknolojiye ayak uyduracak satışları düşünce erkunt a gelince güzel bi traktör özellikleri çok fakat tek dezavantajı yeni bir marka oluşu fiyatıda hesaplı ben şuanda alacak olsam erkunt düşünürüm yada steyr karar senin ,,,,,,
öncelikle yorumun için teşekkür ederim evet belki teknoloji new hollandda biraz düşüktür ama kalitede var gibi tabiki her markanın kendine özgü çizgisi var ben öncede demiştim zaten 90 lüx erkuntlar hoşuma gidiyor özellikler güzel ama dediginiz gibi piyasada yeniler bilmiyorum ama başka yerlilere göre en dolu traktör erkunt bende yerliden yanayım zaten sonuçta bi kere alınır en iyisini almak isterim

ben tümosanuda inceledim tümosan 20 yıldır traktör üretimi yapıyolar erkunt ise 5 6 yıldır ama erkunttaki teknoloji tümosanda yok erkunt kendini geliştiriyor ama tümosan hala yerinde keşke hepsi kaliteli yapsınlar ben tümosanda alırım ama kalite önemli erkunt kaliteyi yakaladı bence tamam eksikler var ama 5 yılda bu teknoloji ve diger tarafta 20 yılda bu teknoloji insanı düşündürüyor yerli traktörler gelişşin avrupadan traktör alacagımıza biz satalım avrupaya

larende7040 link=topic=61007.msg676260#msg676260 date=1356971380' Alıntı:
ben tümosanuda inceledim tümosan 20 yıldır traktör üretimi yapıyolar erkunt ise 5 6 yıldır ama erkunttaki teknoloji tümosanda yok erkunt kendini geliştiriyor ama tümosan hala yerinde keşke hepsi kaliteli yapsınlar ben tümosanda alırım ama kalite önemli erkunt kaliteyi yakaladı bence tamam eksikler var ama 5 yılda bu teknoloji ve diger tarafta 20 yılda bu teknoloji insanı düşündürüyor yerli traktörler gelişşin avrupadan traktör alacagımıza biz satalım avrupaya

bildiğim kadarıyla erkunt uzun zamandan beri traktör parçalarını üretiyor. mesela bizim eski traktörde ford 3610 da arkasında gövdede ERKUNT yazıyordu.