yeni traktör tavsiyesi

Ynt: yeni traktör tavsiyesi

ali_durmuş link=topic=61007.msg672411#msg672411 date=1356460605' Alıntı:
3 makinada orta dercede. erkunt konfor yönünden daha iyi new holland 2. el piyasa ve parça ve servis ağı olarak daha iyi. tümosan bunların arasında kalite olarak daha zayıf kalıyor. çekiş olarak iyi ama kalite olarak kötü. benim size tavsiyem td90d. eğerki başka markalara yönelirseniz erkunt derim.
evet tümoda çekiş var ama kalitede önemli newholland güzel acaba td90nın çekiş nasıldır kullanan varmıki forumda veya yakın zamanda alan

birde erkuntun lüx modelleri varmış onlar nasıl mesala 80.4 nasıl birde bu zte şanzımanmı ne o ne oluyor erkunt perkins motor kullanıyor degilmi

larende7040 link=topic=61007.msg672400#msg672400 date=1356460021' Alıntı:
new holland en çok ne arızası veriyo o zaman tümo ile erkunt tercihimi yapsam ne...tn 75 ithal olan modelmi bazıları memnunuz çok iyi bazıları yok iyi degil hangisine inanacam şaşırıyorum kiraladıklarımla beraber 450 degar filan yer ekiyorum yıllık

Öle büyük arıza vermiyor ama küçük küçük arızalar çıkarıyor ve arka kolların kaldırma kapasitesininaz olduğunu söylüyorlar

hanoğlulu123 link=topic=61007.msg672425#msg672425 date=1356461304' Alıntı:
Öle büyük arıza vermiyor ama küçük küçük arızalar çıkarıyor ve arka kolların kaldırma kapasitesininaz olduğunu söylüyorlar
çokta büyük arızalar degilmiş tümosanın kaldırma kapasitesinede az diyolar

Budurumda erkuntu kıymet 90 ı ikye ayırmaklazım bir 12 +12 vitesli olanını yani e serisini iki kıymet 90 lüx olanı 16 +16 ZF 40 km hıza sahipve zf olanında debriajsın dügmeli bucuk vitesi var e serisi ile nh ve tümo oldugunda nh nin artısı piyase olarak üstün bence fakat lüx serisi işin içine aldıgımız zaman erkunt lüx varken nh ve tumoyu ben tercih edemem.

Öncelikle 3 markadanda fiyat alın.
Erkuntta birkaç farklı seri var , E serisi biraz daha az özellikli , daha hesaplı , diğer seriler daha pahalı.
Tümosandada aynı şekilde klasik seriler daha hesaplı.
Sonrasında fiyatları karşılaştırın , ihtiyaçlarınızı karşılaştırın.
NH tartışmasız pazar lideri , bu sebeple diğer markalara göre daha pahalı.
Kendime alsam , NH ve Erkunt arasında tercih yapardım.

ufukk link=topic=61007.msg672441#msg672441 date=1356462732' Alıntı:
Öncelikle 3 markadanda fiyat alın.
Erkuntta birkaç farklı seri var , E serisi biraz daha az özellikli , daha hesaplı , diğer seriler daha pahalı.
Tümosandada aynı şekilde klasik seriler daha hesaplı.
Sonrasında fiyatları karşılaştırın , ihtiyaçlarınızı karşılaştırın.
NH tartışmasız pazar lideri , bu sebeple diğer markalara göre daha pahalı.
Kendime alsam , NH ve Erkunt arasında tercih yapardım.
evet erkunt e serisi düşuk luxslere göre ama motor bg çekiş aynı değilmi tümonun kalitesi erkunt ve new holland yanında düşük kalıyor

ben olsam erkunt kıymet 90 lüx alırdım. neden dersen erkuntu az çok biliyorum ve sağlam makine olması en önemlisi yerli olup yerli traktörler içinde en şık en heybetli ve özellik bakımından en donanımlı model avrupa traktörleri aratmaz.iyi düşünürsen dediklerime hak vereceksin ama para senin sen karar vereceksin en nihayetinde şimdiden hayırlı olsun diyelimki ERKUNT alasın :D ;D

larende7040 link=topic=61007.msg672428#msg672428 date=1356461568' Alıntı:
çokta büyük arızalar degilmiş tümosanın kaldırma kapasitesinede az diyolar
hanoğlulu123 link=topic=61007.msg672425#msg672425 date=1356461304' Alıntı:
new hollandın kaldırma kapasitesi 3565 kg hiçte az bi kapasite değil arkadaşım

Çevremde sıfır Tümosan alan bir arkadaşım borcu biter bitmez hemen satıp Erkunt Lüks 90 ' lık aldı. Demek ki bu üçü arasında Tümosan elenmiş oldu.

ya arkadaşlar şu ikinci el piyasası işine hiç kafa yormayın çünkü 100 bine aldığınız herhangi bir traktör ikinci elde 50 bine düşüyor o yüzden konfor ve sağlamlığa bakın yeter derim ama yakıtta önemli nh çok yakıyor diye biliyorum

arkadsım bayılere gıt 3 motorunda ustune bın hepsını ıncele kararın erkunttan yana olcaktır tabı bu kıymet modelıyse.koyumuze ılk defa erkunt gırdı kıymet 90 modelı motor cok donanımlı tarla performansını goremedık daha ama rampaya fln vurduk motoru o agırlıga ve yenı olmasına ragmen cok ii.td 90 modelını hıc alma derım cunku burda td 110 modelını aldılar hala aynı sanzuman ne bı bucuk vıtes ne bı dugme.pazar payını servısını 2.elini hiç dusunme erkuntta hepsınde ıı.bence erkunt

birak kardesım sen bunları al bi valtra a85 işine bak onlardanda az yakmasa gel yuzume tukur hemonlardanda kalıteliiii onlardanda cekışliii

resat bidav link=topic=61007.msg672811#msg672811 date=1356521571' Alıntı:
birak kardesım sen bunları al bi valtra a85 işine bak onlardanda az yakmasa gel yuzume tukur hemonlardanda kalıteliiii onlardanda cekışliii
bilmiyorumki kardeşim onları hiç düşünmedim birde buralarda hiç yok

arapörenli link=topic=61007.msg672804#msg672804 date=1356518938' Alıntı:
arkadsım bayılere gıt 3 motorunda ustune bın hepsını ıncele kararın erkunttan yana olcaktır tabı bu kıymet modelıyse.koyumuze ılk defa erkunt gırdı kıymet 90 modelı motor cok donanımlı tarla performansını goremedık daha ama rampaya fln vurduk motoru o agırlıga ve yenı olmasına ragmen cok ii.td 90 modelını hıc alma derım cunku burda td 110 modelını aldılar hala aynı sanzuman ne bı bucuk vıtes ne bı dugme.pazar payını servısını 2.elini hiç dusunme erkuntta hepsınde ıı.bence erkunt
hımm bakalım kardeşim araştırıyoruz zaten erkunt ve new holland arasında bi seçim olacak tümosandan hiç bahseten yok erkunt lüxlerin özellikleri hoşuma gitmiyo degil yani güzel motor yapmışlar

ENES4422 link=topic=61007.msg672793#msg672793 date=1356517346' Alıntı:
Çevremde sıfır Tümosan alan bir arkadaşım borcu biter bitmez hemen satıp Erkunt Lüks 90 ' lık aldı. Demek ki bu üçü arasında Tümosan elenmiş oldu.
tümosandan bende sogudum yav...