yeni traktör tavsiyesi

Ynt: yeni traktör tavsiyesi

144fenomen link=topic=61007.msg672447#msg672447 date=1356463906' Alıntı:
ben olsam erkunt kıymet 90 lüx alırdım. neden dersen erkuntu az çok biliyorum ve sağlam makine olması en önemlisi yerli olup yerli traktörler içinde en şık en heybetli ve özellik bakımından en donanımlı model avrupa traktörleri aratmaz.iyi düşünürsen dediklerime hak vereceksin ama para senin sen karar vereceksin en nihayetinde şimdiden hayırlı olsun diyelimki ERKUNT alasın :D ;D
hayırlısı bakalım kardeşim araştırıyoruz

tümoyu bu kadar niye karalıyonuz bilmiyorum komşu köyde nerdeyse 20 30 kişi 0 tümosan aldı çoguda model yeniledi birinin 70 56 yı satıp 74 80 aldıgınıda duydum

sinan1 link=topic=61007.msg672843#msg672843 date=1356531450' Alıntı:
tümoyu bu kadar niye karalıyonuz bilmiyorum komşu köyde nerdeyse 20 30 kişi 0 tümosan aldı çoguda model yeniledi birinin 70 56 yı satıp 74 80 aldıgınıda duydum
bizim tümoyu karaladıgmız yok bizim burda 2004 8280 var çok sağlam ve kalitelı ama bu yenilerde o kalite yok tümosan yıllardır motor üretiyor erkunt ıse 5 6 yıldır ama erkunt teknolojik olarak tümosandan önde ben daha traktör almadım araştırıyorum o kadar para verecem tabiki en iyisini almak isterım

sinan1 link=topic=61007.msg672870#msg672870 date=1356536094' Alıntı:
ustam teknoloji kısmında sonuna kadar haklısın ama çekiş yönüyle ilgili çok muhabbet dönüyo
tabiki çekiş ayrı bi konu tümosanlarında güzel çekişi var ama diger özellikler malzeme kalitesi zayıf tamam çekiş önemli ama saglamlıkta konforda artık bi okadar önemli bende yerli malından yanayım biz destekliyecezki onlar gelişsinki ürettiklerini geliştirsinler...

larende7040 link=topic=61007.msg672881#msg672881 date=1356537566' Alıntı:
tabiki çekiş ayrı bi konu tümosanlarında güzel çekişi var ama diger özellikler malzeme kalitesi zayıf tamam çekiş önemli ama saglamlıkta konforda artık bi okadar önemli bende yerli malından yanayım biz destekliyecezki onlar gelişsinki ürettiklerini geliştirsinler...
bu düşüncen için sana helal olsun...

larende7040 link=topic=61007.msg672833#msg672833 date=1356528939' Alıntı:
ya arkadaşlar erkuntlardaki bu buçuk vites olayı nedir
erkunttaki buçuk vitesi olayı şu örneğin traktörün arkasında 8 ton yük var ve 4.viteste zorlanıyor vites düşmek istiyor ee ne yapacaksın haliyle 3 e çekeceksin ki traktör rahatlasın onda öyle bir olay yok atıyorsun buçuğa vites gine 4 te kalıyor ama 3,5 oluyor yani her vitesin arası var 1 1,5 2 2,5 3 3,5 gibi çok kullanışlı bi vites sistemi kesinlikle tavsiye ederim kullandığım stery marka traktörümdede var bu vites seçeneği çok memnunum traktör konusunada gelince erkunt kıymet 90 lüks den şaşma derim özelliklede lüks den çünkü onun üstündeki zf şanzımanı diğerlerini elemen için yeter artık diğer özellikleride üstüne cabası

larende70 herhalde kafan daha çok karıştı şahsen benim kafam karıştı ama genel görüşüm herkes kendi traktörünün markasını övüyo onu al diyo ha benim yorumum new holland kullanıcısıyım alırım 10 sene binerim diyorsan erkunt al yok belli olmaz seneyede satabilirim diyorsan new hollland al zarar etmezsin

delihan link=topic=61007.msg675647#msg675647 date=1356877382' Alıntı:
erkunttaki buçuk vitesi olayı şu örneğin traktörün arkasında 8 ton yük var ve 4.viteste zorlanıyor vites düşmek istiyor ee ne yapacaksın haliyle 3 e çekeceksin ki traktör rahatlasın onda öyle bir olay yok atıyorsun buçuğa vites gine 4 te kalıyor ama 3,5 oluyor yani her vitesin arası var 1 1,5 2 2,5 3 3,5 gibi çok kullanışlı bi vites sistemi kesinlikle tavsiye ederim kullandığım stery marka traktörümdede var bu vites seçeneği çok memnunum traktör konusunada gelince erkunt kıymet 90 lüks den şaşma derim özelliklede lüks den çünkü onun üstündeki zf şanzımanı diğerlerini elemen için yeter artık diğer özellikleride üstüne cabası
hımm yani bucuk olayı agır işlerde motoru rahatlatıyo motora yayarı var yani o yòden güzel zf şanzımanın artısı neler

serdar38 link=topic=61007.msg675657#msg675657 date=1356879764' Alıntı:
larende70 herhalde kafan daha çok karıştı şahsen benim kafam karıştı ama genel görüşüm herkes kendi traktörünün markasını övüyo onu al diyo ha benim yorumum new holland kullanıcısıyım alırım 10 sene binerim diyorsan erkunt al yok belli olmaz seneyede satabilirim diyorsan new hollland al zarar etmezsin
kafam karışık sizin new holland kaçlık memnunmusunuz new hollandla erkuntu kalite yönünden kıyaslıyacak olursak hangisi uzun ömürlü motor yönünden

larende7040 link=topic=61007.msg675686#msg675686 date=1356882938' Alıntı:
kafam karışık sizin new holland kaçlık memnunmusunuz new hollandla erkuntu kalite yönünden kıyaslıyacak olursak hangisi uzun ömürlü motor yönünden
benim motor tt75 genel olarak memnunum ha öyle asar keser diyemem ama orta halli bi çiftçiye yeter de artar new holland la erkuntu kıyaslamaya gelirse erkunt90 new holland td90dan artıları var hi lo olsun çamurluk üstü kontrol düğmeleri olsun güzel şeyler dayanıklılığını bilemem çünkü daha çıkalı kaç sene oldu yakıt ikiside birbirine yaklaşır öyle erkunt 0.75 yakar new holland 2 litre yakar hikaye erkunt alacaksan eger bölgende ki servisi bi sor soruştur ileri de kafann ağrımasın derim

serdar38 link=topic=61007.msg675694#msg675694 date=1356883313' Alıntı:
benim motor tt75 genel olarak memnunum ha öyle asar keser diyemem ama orta halli bi çiftçiye yeter de artar new holland la erkuntu kıyaslamaya gelirse erkunt90 new holland td90dan artıları var hi lo olsun çamurluk üstü kontrol düğmeleri olsun güzel şeyler dayanıklılığını bilemem çünkü daha çıkalı kaç sene oldu yakıt ikiside birbirine yaklaşır öyle erkunt 0.75 yakar new hol
land 2 litre yakar hikaye erkunt alacaksan eger bölgende ki servisi bi sor soruştur ileri de kafann ağrımasın derim
hmm özellikleri güzel ama dayanıklılhk nasıl onu bilmiyorum 5 6 yıllık traktör piyasada yeni ama yerlilerin içinde en iyilerindn new hollandların kalitesinide 70 56lardan biliyorum zaten isi gören yakar her traktör yakar

fetullah aksu link=topic=61007.msg675702#msg675702 date=1356883777' Alıntı:
http://www.erkunttraktor.com.tr/?win=urunler/traktorlerimiz/kiymet-90-luks-dortceker-kabinli/ Mesela sadece kabin konforuna bile dikkat etsek arada aşikar bir fark çıkıyor.Hi-lo bi tarafa kompresörde standart.Erkunt kuyruk mili devrinden tutunda bi çok özellikte nh den çok önde.Nh parayı güzel alıyor ama karşılığında pekde bişey verdiği söylenemez.

Erkut ' ların ikinci el fiyatlarını takip etmeye çalışıyorum, ikinci el piyasası bile yüksek. Bu demektir ki Erkunt değerli makina.

erkunt almanızı tavsiye ederim 90lık alacagınıza 3.000 tl daha verip 100 lük almalısınız (yakıtı aynyıymıs servis söyledi) :)