kemallll senin ne ekmeğin nede suyun içilmez senin aklın sancılı tuz ruhu çek burundan bütün mikrobun kırılır
Ya bi git
Kralcı olanlar köpek olsa daha iyi en azından niyetleri belli olur
Ek olarak ben liberalim partiler senin olsun
kemallll senin ne ekmeğin nede suyun içilmez senin aklın sancılı tuz ruhu çek burundan bütün mikrobun kırılır
Alışmışsınız insanları şucu bucu diye ayırmaya. Kudurmaya devam ethüseyin bu ülke sizin mini etek merakinizdan çok cekti
adamın başına ya meraktan yada ......tan gelir ne gelirse sen şimdi hangi yırtık dondan çıktın çok havlama
Abi ağızlarında öğrenmişler chp liler şöyle böyle dinle alakası yok diye hep bunu diyorlar çünkü diyecek başka şeyleri yok ama bilmiyorlar ki kendini çok masum tanıtan din adamı gbi gösteren ama gerçekte neler yapan kişiler çok.Yaa ne biçim sapıklar var bu grupta ula benim kardaşım 5 vakit namazında ben çok takdir ederim türban takar taksın ben içerim bana karışmaz abim der .insanın içi temiz olucak televizyonda görüyoz türbanı kamufle olarak kullanıp hırsızlık yapanlar çook.ben chp liyim şimdi ben pkk lımıyım bu lafı diyenler kendinize bakın.akıllı olun bak tekrar söylüyorum akıllı oluun.kim nereye oy verirse versin kendi seçimi.bu zamana kadar bana pkk li diyen bi hükümet görmedim.devlet demiyorum.ama artık diyolar chp terörist partisimiş as... ordann kendini bilmezler.30 senem el işinde geçti çamur batakta kimseden çalmadım çaldjrtmamda çalanıda .....
Yok öyle bi dünya ben çiftçiyim arkadaş öyle gelip buraya üye olupta ahkam kesmeyin yapın bu mesleği kazanın ondan sonra burda millete neyi beğenmiyonuz deyin.bir kaç kişi yüzünden grupta kimse kalmayacak klüp haberiniz olsun.siyaset dediniz bi sürü arkadaş gitti bunlar ne peki artık yönetim kendi kendinize yazarsınız fazla sürmez burda kimse kalmaz.ammaa amaç o zatenn kimse konuşmasın sussun
şimdi bakın köpek gibi Saracaklar bu sözlerime
Kızılay paraları Ensar vakfına gitti inanmayan araştırsın
Deprem adına toplanan paralarına yol yaptık dediler inanamayan baksın
Yetmedi bizim deprem paralarımız la yapılan yollardan para alıyorlar
Yetmedi Kürdistan bayrağı denilen bezi Atatürk hava alanına astılar inanmayan baksın
Bülent Arınç muhterem hoca dediği kişi feto inanmayan baksın
Milletin evladı bankanın önünden geçti diye sorgulansın bunlar kandırıldık desin inanmayan yine araştırsın baksın
Daha isteyenler varsa Osman öcalanı TRT ye çıkardılar inanamayan baksın
Ayakkabı kutularına para doldurdular inanmayan yine baksın
Ha devam edeyim mi satılık köpek bunlar internette mevcut hadi beni suçlayın yeterlan doğruyu söyleyeceksek ölelim o zaman
Bazı doğrular kancıkdır tıpkı kancık erkekler gibidir kancık doğruları savunan da kanciklar oluyor genelde
Niye üstüne alındın sanamı söyledim yoksa yaranmı var terbiyesizlik yapma gocunma benim karnım tok ekmeğimi kendim kazanır yerim alnımım teri ileHahah ne dedim satılık sarar demdim mi çıktı satılık gel gel ekmek vereyim gel
Niye üstüne alındın sanamı söyledim yoksa yaranmı var terbiyesizlik yapma gocunma benim karnım tok ekmeğimi kendim kazanır yerim alnımım teri ile
Umarım yönetim senin bu terbiyesizliği ni görür
Zoruna gidiyosa okuma sana mı dedim