Eğer it olsaydı o şekilde yapamazdıÇinde bir çoban 500 koyunu tek sıra halinde yürütmeyi başarmış.
Başı ve sonu okadar uzzak olmazdı
Sürüdeki it sürünün birbirinden ayrılmamasını engeller
Dağınık olursa kaybolur amacı bir arada tutmak
Eğer it olsaydı o şekilde yapamazdıÇinde bir çoban 500 koyunu tek sıra halinde yürütmeyi başarmış.
mahmut chpye kim oy verdi hdpdir hep kim pekeke degilmi nasıl bir oyun oynuyorsun benle ilerideki mesajlara bak berkay diye biri cin çobanı koyunları aynı hizada yürürmüş demiş konuda kendi davar degilse ya sana dedi ya bana azıcık aç gözüni
Sinirlenmeyin beyfendiEğer it olsaydı o şekilde yapamazdı
Başı ve sonu okadar uzzak olmazdı
Sürüdeki it sürünün birbirinden ayrılmamasını engeller
Dağınık olursa kaybolur amacı bir arada tutmak
kemal senin gibi yazanlar gözünü açmış gerisinin tamamı cahil ama sana bişey diyim sanma sen herşey biliyorsun ne belli belkide en büyük ahmak sensindir
Sen chp min yönettiği bı Türkiye'de hiç yaşadın mı? Yani tek partili dönemden sonra CHP hiç iktidar olmadı tek başına ve eğer o meclisteki parti PKK ile bir aniliyorsa hükümetimiz asrın liderimizin bir emrine bakar kapatsinlar HDP yi olsun bitsin ama eğer öle değilse de şu saçma sapan fikirden bı kurtulun artık ve bende şu kinuda katılıyorum kesinlikle verdi yüzde 10 la filan kalmamalı yüzde 100 hatta yüzde 200 olmalı şu çifti köylü asgari ücretli arabaya binmesin arkadaş yolda trafiğe sebeb oluyorlar (!)kemal03 oy verenler kırsal kesim derken sen dahamı akıllısın seçimlerde gidip pekeke ile ortaklık kuran chp dahami eyi becerirdi devleti yönetmeyi
Sen chp nin yönettiği bı Türkiye'de hiç yaşadın mı? Yani tek partili dönemden sonra CHP hiç iktidar olmadı tek başına ve eğer o meclisteki parti PKK ile bir aniliyorsa hükümetimiz asrın liderimizin bir emrine bakar kapatsinlar HDP yi olsun bitsin ama eğer öle değilse de şu saçma sapan fikirden bir kurtulun artık ve bende şu konuda katılıyorum kesinlikle vergi % 10 la filan kalmamalı % 100 hatta % 200 olmalı şu çiftçi köylü asgari ücretli arabaya binmesin arkadaş yolda trafiğe sebeb oluyorlar (!)mahmut chpye kim oy verdi hdpdir hep kim pekeke degilmi nasıl bir oyun oynuyorsun benle ilerideki mesajlara bak berkay diye biri cin çobanı koyunları aynı hizada yürürmüş demiş konuda kendi davar degilse ya sana dedi ya bana azıcık aç gözüni
kemalll bizde çok yazarız merak etme ama söz verdik şahsiyetlere kırıcı olmayacağım o yüzden sende topla kendini ben akpye oy veririm kimse bana yorum yapamaz saygi duyar sen chp ye oy verirsin kimsede sana laf cakmaz olur biter mis gibi herkes kendi yoluna hayde
Başörtüsü üzerinden edebiyat yapmanızdan da bıktık ülkenin içine edip başka partileri suçlamanızdan da. Ağlamaya devam et çomarkemallll senin ne ekmeğin nede suyun içilmez senin aklın sancılı tuz ruhu çek burundan bütün mikrobun kırılır