ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

Ynt: ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

Merhabalar,

Bu tür bi ürün üretimimiz mevcut değil. Şu an böyle bir ürün üzerinde çalışmamız yok.
Sitemiz yenileniyor. Ürünlerimizi sitemizden görebilirsiniz.

İlginiz için teşekkurler,
İyi çalışmalar

insertend link=topic=35413.msg474357#msg474357 date=1322041809' Alıntı:
Sayın ÜNLÜ PULLUK vidyodaki makina hakkında düşüncenizi alabilirmiyiz? Ve bu tarzdaki makina gibi bir çalışmanız varmı?

www.youtube.com/watch?v=fMagoybxNo8&feature=related

ünlü 16 inç normal pulluk 108 cm yer götürüyor.arkadaştan alıp deneme için kullandım.inç olarak 122 cm yapar ama öyle değil.bizim buradaki diğer pulluklarla bir fark yok bir açıklama bekliyorum .teşekkürler. almayı düşünüyordum

ünlü pulluk : biz yozgat BİMS a.ş den 2010 yılında 5 li 14 no tamotamatik pulluk aldık. ve ilk başta fark etmedik köyümüze yeni jd 6330 traktörler alındı.. onlarada aynı pulluk tan alındı ve adam lar yalnız onlarınki 5+1 bizimkisi 4+1 onlar karşılatırdılar bizimkisinin ki 6 lı pulluk şasesi ve orta demir 3 sonuna dogru kavrıyor. onlarınkinde ise 2 nin ortasında. koyde 7 adet aynı pulluk var ama bizimkisi hepsinden farkılı nasıl oluyor _?

ah ünlü pulluk yetkilileri ah.pahalı pulluklarınız.alcagım alacagız dolanıyoruz soruyoruz geri gidiyoruz.

bu gün bir bayiniz aracılığı ile 3 lü lamelli (kesik aynalı yada ızgara) pulluk sordurttum. 3 lü 14 lüden küçüğü yok cevabı aldım.3 lü 12 pulluk kesik aynalı üretiminiz yok mu acaba.fiyatta normal modele göre 150 lira fark ediyormuş galiba.

XxXEsinti66 link=topic=35413.msg474613#msg474613 date=1322064027' Alıntı:
ünlü pulluk : biz yozgat BİMS a.ş den 2010 yılında 5 li 14 no tamotamatik pulluk aldık ve ilk başta fark etmedik köyümüze yeni jd 6330 traktörler alındı onlarada aynı pulluk tan alındı ve adam lar yalnız onlarınki 5+1 bizimkisi 4+1 onlar karşılatırdılar bizimkisinin ki 6 lı pulluk şasesi ve orta demir 3 sonuna dogru kavrıyor onlarınkinde ise 2 nin ortasında koyde 7 adet aynı pulluk var ama bizimkisi hepsinden farkılı nasıl oluyor _?
1 tane nokta koymadan 2 satir yazi yazmissin!
Nerede duracagim, nerede bolecegim bilemedim.o yuzden yazdiklarini anlamadim.noktalama isareti koyarak ve duzgun anlasilir cumlelerle yazarsan paylasim adina daha iyi olacak ok-*-sk

cıvıq06 link=topic=35413.msg474907#msg474907 date=1322086879' Alıntı:
1 tane nokta koymadan 2 satir yazi yazmissin!
Nerede duracagim, nerede bolecegim bilemedim.o yuzden yazdiklarini anlamadim.noktalama isareti koyarak ve duzgun anlasilir cumlelerle yazarsan paylasim adina daha iyi olacak ok-*-sk

türkçen iyi olsa anlardın bak her cümle bitiminde VE baglacı koydum araştır istersen ve nedir _?

sayın ÜNLÜ PULLUK;IZGARA KULUKLI PULLUK İLE NORMAL KULAKLI PULLUK ARASINDAKİ AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI YAZARMISINIZ?BEN 2007 MODEL 4 LÜ 12 İNÇ KULLANIYORUM.12 İNÇ KULAKLARI 14 İNÇ IZGARA KULAKLAR İLE DEĞİŞTİRME İMKANIM VARMI?YAZIN BÜTÜN KULAKLARI KULLANIP ,KIŞINDA IZGARA KULAKLI ŞEKİLDE KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM.KULLAMIŞ OLDUĞUM TRAKTÖR KUBOTA M8540 4X4 KIRLARELİ LÜLEBURGAZ DAN YAZIYORUM.
İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM HAYIRLI ÇALIŞMALAR DİLEKLERİMİZLE....

Sayın ünlü pulluk. Videolarda gördüğüm kadarıyla yabancı ülkelerde tarımla uğraşan insanların kullandığı pulluklar toprağı tam olarak ters çevirmesine rağmen bizim pulluklar bana göre ters çeviremiyor. Bunun sebebi nedir sizce?

Bugun ankara eryildirimlardan 5 li inc ayarli (hidrolikli) +1 ayak eklenebilecek pullugun fiyatini sorum.9750tl dedi.bu kadar pahali olmamali.20 ton bugday satacan pulluk alacan.acaba bizim bayidemi sorun var yoksa fiyatlar hakkatten bu kadarmi.bana dedigi ayaklari kucultup aralarai dar istersen fiyat iner dedi.bende kendine iyik .bu fiyata pulluk alacagima tarlayi gerekirse bellerim dedim ciktkm bayiden.

cıvıq06 link=topic=35413.msg475662#msg475662 date=1322175624' Alıntı:
Bugun ankara eryildirimlardan 5 li inc ayarli (hidrolikli) +1 ayak eklenebilecek pullugun fiyatini sorum.9750tl dedi.bu kadar pahali olmamali.20 ton bugday satacan pulluk alacan.acaba bizim bayidemi sorun var yoksa fiyatlar hakkatten bu kadarmi.bana dedigi ayaklari kucultup aralarai dar istersen fiyat iner dedi.bende kendine iyik .bu fiyata pulluk alacagima tarlayi gerekirse bellerim dedim ciktkm bayiden.
eryıldırımın biraz kazıkladığını düşünüyorum abi ben de.Ama bakalım işin aslı neymiş,iyi bir test olacak.

Çağrı link=topic=35413.msg475665#msg475665 date=1322175905' Alıntı:
eryıldırımın biraz kazıkladığını düşünüyorum abi ben de.Ama bakalım işin aslı neymiş,iyi bir test olacak.
ben oradayken biri cift dingilli 5 tonluk romork sordu 9250 tl dedi.benim dudagim ucukladi.
Aslinda unlu pulluga sunuvsormak lazim bulundugum bolgedeki bayiden almak istemiyorum.baska secenek sunuyorlarmi.

cıvıq06 link=topic=35413.msg475671#msg475671 date=1322176730' Alıntı:
ben oradayken biri cift dingilli 5 tonluk romork sordu 9250 tl dedi.benim dudagim ucukladi.
Aslinda unlu pulluga sunuvsormak lazim bulundugum bolgedeki bayiden almak istemiyorum.baska secenek sunuyorlarmi.
hasanoğlanda bizim alışveriş yaptığımız alpler pulluk iç anadolu bölge bayisi var ancak her marka aleti getiriyor,hani alpler bayisi olduğu için pullukta bir sorun olur mu bilmem ama bu tarz yerlerden de alınabilir sanırsam illa ki bayiden almak gerekmiyor sanırım.Eğer öyleyse işimiz iş zaten ankarada ne ararsan her marka hepsi eryıldırımda :)

sayın ÜNLÜ PULLUK;IZGARA KULUKLI PULLUK İLE NORMAL KULAKLI PULLUK ARASINDAKİ AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI YAZARMISINIZ?BEN 2007 MODEL 4 LÜ 12 İNÇ KULLANIYORUM.12 İNÇ KULAKLARI 14 İNÇ IZGARA KULAKLAR İLE DEĞİŞTİRME İMKANIM VARMI?YAZIN BÜTÜN KULAKLARI KULLANIP ,KIŞINDA IZGARA KULAKLI ŞEKİLDE KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM.KULLAMIŞ OLDUĞUM TRAKTÖR KUBOTA M8540 4X4 KIRLARELİ LÜLEBURGAZ DAN YAZIYORUM.

Merhabalar,

Profil pulluk gurubunda tam olarak inch ölçüsü(122 cm) karşılanıyor. Eksantrik (Klasik) gurubunda tam olarak uygulanamıyor. Bizim 3 Soklu 16' klasik pulluğumuz ayarları tam olarak yapıldığında 112 cm yer götürmektedir.

İlginiz için tesekkurler,
İyi çalışmalar

hüseyin özgör link=topic=35413.msg474604#msg474604 date=1322063410' Alıntı:
ünlü 16 inç normal pulluk 108 cm yer götürüyor.arkadaştan alıp deneme için kullandım.inç olarak 122 cm yapar ama öyle değil.bizim buradaki diğer pulluklarla bir fark yok bir açıklama bekliyorum .teşekkürler. almayı düşünüyordum

Merhabalar,

Standart olarak 5 Soklu bir pulluğu 4+1 olarak imal ediyoruz. Müşterinin özel isteği olduğunda direk 5 ' li şase yapıoruz.
Üst atkı sistemini imalata göre değişebiliyor. Genelde 3. sok ile 4. sok arasında uyguluyoruz. Sizin elinizdeki pulluk uygundur.

İlginiz için tesekkurler,
İyi çalışmalar dileriz.

XxXEsinti66 link=topic=35413.msg474613#msg474613 date=1322064027' Alıntı:
ünlü pulluk : biz yozgat BİMS a.ş den 2010 yılında 5 li 14 no tamotamatik pulluk aldık. ve ilk başta fark etmedik köyümüze yeni jd 6330 traktörler alındı.. onlarada aynı pulluk tan alındı ve adam lar yalnız onlarınki 5+1 bizimkisi 4+1 onlar karşılatırdılar bizimkisinin ki 6 lı pulluk şasesi ve orta demir 3 sonuna dogru kavrıyor. onlarınkinde ise 2 nin ortasında. koyde 7 adet aynı pulluk var ama bizimkisi hepsinden farkılı nasıl oluyor _?

kantaş link=topic=35413.msg475728#msg475728 date=1322210757' Alıntı:
Merhabalar sizi Kubota syfasında görmek isteriz.Sanırım Lüleburgazdaki plazamızdan aldınız traktörü